2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام برم کربلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 189 پست
عزیزم میگن پست بانک به هر زائر ۵میلیون وام میده حالا اگه کارتو راه میندازه اقدام کن

من همون دیروز دیگه خیلی گریه کردم پاشدم رفتم گوشوارمو فروختم زنگ زدم به کاروان اسممو نوشت امروزم رفتم دینار گرفتم انشالله یکشنبه میرم کربلا خیلی خوشحالم😍 خدا خیرت بده 

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
انشاءالله به زودی میای تاپیک میزنی دارم میرم کربلا مام میگیم التماس دعا🥰😘

سلام عزیزم خوبی  دیروز که باهات حرف زدم دیگه خیلی گریه کردم پاشدم رفتم گوشوارمو فروختم زنگ زدم به کاروان اسممو نوشت امروزم رفتم دینار گرفتم انشالله یکشنبه میرم کربلا خیلی خوشحالم😍 خدا بهت سلامتی بده که باهام حرف زدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم استانید ؟من یه کاروان میشناسم تمام قسط میبره‌

سلام عزیزم خوبی دیروز که باهاشون حرف زدم بعدش رفتم گوشوارمو فروختم رفتم واسه کربلا اسم نوشتم ۲تا جا هم بیشتر نداشت قسمت شد منم برم یکشنبه میرم دعاتون میکنم😍

سلام عزیزم خوبی دیروز که باهاشون حرف زدم بعدش رفتم گوشوارمو فروختم رفتم واسه کربلا اسم نوشتم ۲تا جا ...

سلام خوش به سعادتت عزیزم 💖

لطفا سلام برسون به اباعبدالله دعا کن ما هم بطلبن

خیلی التماس دعا دارم برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و سلامتی و آرامش قلب خودم و عزیزانم ممنونم🤲🥺

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
منم چند سال بود‌میخواستم برم امام رادا نمیشد امسال منو طلبید

الهی که قسمت همه بشه من دیروز دیگه خیلی گریه کردم پاشدم رفتم گوشوارمو فروختم زنگ زدم به کاروان اسممو نوشت امروزم رفتم دینار گرفتم انشالله یکشنبه میرم کربلا خیلی خوشحالم😍

انشالله خودش یهویی جور شه وگرنه از دست خودم دیگه کاری برنمیاد

عزیزم شما ک اینهمه دلت با امام حسین به خودش بسپار بگو اگ خیریتی تو رفتن و‌نرفتم هست خودت منو‌ آگاه کن گاهی اصرار میکنی اما بعد میفهمی صلاح ب این بوده .