2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام برم کربلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 189 پست
لج کردم بدم لج کردم امروز شوهرم میخواست بره قرض بگیره از کسی گفتم دیگه نمی‌خوام و این طلبیدن و نطلبی ...

عزیزم دلت با امام حسین باشه  بخداقسم آدم میشناسم از فامیلام هست سالی چندبارمیره کربلا ولی یک ادم ناجوریه یک ادم فتنه ایه همه کاراش از روی تزویر

خیلی ازهمیناکه کربلامیرن درسته کربلامیرن ولی کربلایی نمیشن خودتواذیت نکن قسمت هرجی باشه همون میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لج کردم بدم لج کردم امروز شوهرم میخواست بره قرض بگیره از کسی گفتم دیگه نمی‌خوام و این طلبیدن و نطلبی ...

اتفاقا من آدماییو میشناسم ک حسرت به دل بودن ولی الان چندساله بخاطر اینکه توپیاده روی هزینش کمه میرن چون با کاروان هزینش خیلی زیاده

عزیزم دلت با امام حسین باشه بخداقسم آدم میشناسم از فامیلام هست سالی چندبارمیره کربلا ولی یک ادم ناج ...

آروم شده بودم امروز یکی از آشنا ها زنگ زده بود داشت می‌رفت کربلا دوباره حالم بد شد خیلی 

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
اتفاقا من آدماییو میشناسم ک حسرت به دل بودن ولی الان چندساله بخاطر اینکه توپیاده روی هزینش کمه میرن ...

برا پیاده رویم نداشتم که برم😭

اتفاقا من آدماییو میشناسم ک حسرت به دل بودن ولی الان چندساله بخاطر اینکه توپیاده روی هزینش کمه میرن ...

دعا کنید برام خیلی ناراحتم

خودتو ناراحت نکن گلم میفهمم چی میگی ولی باناراحتیت چیزی حل نمیشه بسپارش به خدا

انشالله خودش یهویی جور شه وگرنه از دست خودم دیگه کاری برنمیاد

دعا کنید برام خیلی ناراحتم

یه همسایه ماداریم هرسال میره الانم کربلاست توی طول سال هم گاهی میره یبار داشتن میرفتن همینکه در خونشونو زدن بهم ک سوار ماشین بشن من خیلی دلم شکست و اونروز تا شب گریه کردم گفتم چرا اینا هرسال میرن مانمیتونیم سال بعد یدفه جور شد و منم کربلایی شدم اگرخدا بخاد میشه

یه همسایه ماداریم هرسال میره الانم کربلاست توی طول سال هم گاهی میره یبار داشتن میرفتن همینکه در خونش ...

الهی که قسمت همه بشه منم همون دیروز دیگه خیلی گریه کردم پاشدم رفتم گوشوارمو فروختم زنگ زدم به کاروان اسممو نوشت امروزم رفتم دینار گرفتم انشالله یکشنبه میرم کربلا خیلی خوشحالم😍