2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

80 بازدید | 4 پست

سلام دوستان چن روز پیش خانمی درباره عفونت پست گذاشته بودن چن تا راهکار برا پیشگیری هست اینجا مینویسم امیدوارم ببینن 

کسی هم راهکاری داره باز بنویسه 

بهداشت شخصی و ک همه میدونیم هر روز زیر پوشتون و عوض کنین بعد دسشویی خودتون و خشک کنین ترجیحا با دستمال نخی تمیز دستمال کاغذی در برخی افراد مستعد عفونت و حساسیت هست 

اصلاح و تمیز کردن ناحیه تناسلی همیشه براتون اولویت باشه 

خانمهای متاهل حتما قبل و بعد از رابطه برید دسشویی و حتما خودتون و بشورید حموم هم ک برید چ بهتر 

حین رابطه هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت از آب دهن ب جای روان کننده استفاده نکنید اب دهن عفونت و بدتر و شدیدتر میکنه 

عفونت ممکنه از شوهرتون ب شما منتقل بشه رو بهداشت و نظافت شوهرتونم حساس باشید 

شوهرتون هم بعد رابطه باید برن دسشویی 

هفته ای ی بار از ترکیب دوسوم سرم شستشو+یک سوم بتادین با سرنگ ۵۰۰ سیسی برای شستشوی واژن استفاده کنین 

دم نوش هایی مث پنیرک و پونه و آویشن ب درمان عفونت کمک میکنن درصورت نداشتن حساسیت و تداخلات دارویی و در نظر بگیرید 

و داروهایی هم ک دکترتون میده مرتب استفاده کنین

برخی دکتر ها دارو رو هم برای شما و هم همسرتون تجویز میکنن رعایت کنین موصوع مرتبط با سلامتی هر دو نفر هست خجالت نداره  

عنبر نصارا  عالییه  .فقط باردار ها نباید استفاده کنند .روش مصرف تونت بزنید کامل میاره 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اقدام عفونت گرفتن دکتر دارو داده خارش دارم فقط

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.