2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم فیک بود عکس

303 بازدید | 13 پست

سلام عزیزای دل

ماجرا اینه که من دارم مطالعه می‌کنم درباره "دخترهای زیااادی خوب" که افراطی خوب بودنشون داره بهشون آسيب می‌زنه و باعث شده بقیه ازاونها سواستفاده کنن😔

تاپیک قبلی سعی کردم عمدا جوری بنویسم که دیده بشه تا خانمهایی که لازم دارن این حرفها رو بشنون پیدا کنم که البته چندان موفق نبودم(مشکل سایت هم مزید بر علت شد)😅

.

.

.

القصه ، میخوام هرازگاهی چندتا تمرین و تکنیک برای کمک به خودمون اینجا بذارم تا شما عزیزان هم تو این مطالعه بهره مند بشید.

تو این صفحه می‌تونید تجربیاتتون رو هم بگید. 

باعشق❤

پ.ن اگه دوست داشتید خودتون مطالعه این کتاب رو شروع کنید بگید اسمشو بذارم.

#‍بخش_اول: دختر زیادی خوب دقیقا کیه و چه ویژگی هایی داره؟

👈🏻اگه دختری هستی که بقیه از صبرت سواستفاده می‌کنن،

👈🏻اگه بارها کسی رو بخشیدی و بهش شانس مجدد دادی

👈🏻اگهه دستت نمک نداره!! یعنی هزارتا لطف به بقیه می‌کنی اما نه تنها جبران نمی‌شه بلکه یه تشکر خشک و خالی هم دریافت نمی‌کنی 

احتمالا لازمه این رشته تاپیک‌ها رو بخونی 😌

دوست خوبم ، من امروز ۵ تا ویژگی اصلی از دختران زیادی خوب رو اینجا می‌نویسم. درپایان هم عکس پرسشنامه اصلی رو می‌ذارم که بهش جواب بدید و ببینید جز این دسته از دخترها هستید یا نه😘

فقط با کامنت یا لایک بهم بفهمونید اصلا اشتیاقی برای شنیدن ادامه بحث هست یا ته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویژگی اول:

دیگران شمارو ساده می‌دونن و برای جلب محبت دیگران اضافه کاری می‌کنید!

همیشه خواسته های اون رو به خودت ترجیح می‌دی.

همههه کار براش کردی ولی رفته ولت کرده.

بهت بی‌احترامی کرده اما کیک تولد خریدی رفتی پیشش ، تو دلت هم می‌گی عب نداره تولدشه! گناه داره بذار این بار هم من کوتاه بیام.

مرز شخصی برای خودت و زمانت نداری و تویی که با بقیه و خواسته هاشون هماهنگ می‌شی.

پ.ن : به دوستانی که علاقه‌مند روانشناسی هستند:

اشاره ای به چند طرحواره داریم از قبیل :

اطاعت، بازداری هیجانی، وابستگی و بی‌کفایتی، پذیرش جویی  و جلب توجه،ایثار و..‌.

ویژگی دوم:

بیشتر نگران فکر دیگرانه تا فکر خودش

این ویژگی رو خیلی در مامان هامون دیدیم.

با این جمله طلایی( واااا مردم چی می‌گن!!)

مثلا خانوم تو فروشگاه یه لباس رنگی خوشگل رو دیده چشاش برق زده ، اما یهو یه صدایی تو گوشش می‌گه نههه تو ده سال پیش همسرت فوت کرده ، باید تیره و ساده بپوشی همیشه، مردم چی می‌گن؟؟

یا یه مثال دیگه، دوست دارهربره استخر و بدون توجه به دیگران شنا کنه اما از ترس حرف و نگاه بقیه تا حالا پاشم تو آب نگذاشته

ویژگی سوم

بذار با یک مثال شروع کنم ، خودت حدس بزنی این ویژگی چیه.👇🏻

زن ایده آل فیلم و سریال های ایرانی چه جمله های کلیشه ای داره؟؟

چشمم آقا! چشم تاج سرم ☺

هرچی شما بگی حاج آقا🙊

آقا رضا ! تا حالا شده من چیزی از شما بخوااام؟؟😣

.

.

.

بله دقیقا درست حدس زدید.

ویژگی سوم مطیع بودن و فرمانبردار بودن هست.

هشدار ، ممکنه تعدادی از شما این ویژگی هارو طبق فرهنگ و محیطی که توش بزرگ شدین خوب بدونید

اما اینها یک لبه تیز و برنده دارند که می‌تونه بهتون آسیب بزنه 

جلسات بعدی درباره روش درست و راهکار ها بیشتر حرف می‌زنیم 

ویزگی چهارم

تظاهر 

این افراد برای خوشامد یا ترس از ناراحت کردن دیگران تظاهر به چیزی می‌کنن که نیستن.

مثلا غذایی که دوست نداره به زور می‌خوره که کسی که پخته ناراحت نشه اگر ازش بپرسن هم الکی می‌گه خوشمزه ست

یا مهمانی که خوشش نمیاد میره که میزبان ناراحت نشه 

از همه بدتر حرف دلش رو نمیزنه و منجر به فاجعه ای می‌شه که شماره ۵ می‌گم

ویژگی پنجم

کینه توزی!!

خانمهای زیادی خوب می‌تونن خیلی هم خطرناک باشن

انقدر تو خودشون میریزن و بروز نمی‌دن که ممکنه انفجار ناگهانی رخ بده.

چجوری؟

به نظرتون اونهایی که دنبال جادو و طلسم و این جور مزخرفات می‌رنن

یا زنای خورده شیشه داری که در ظاهر یه چیزن ولی پشت سر آدم حرف میزنن و بدجنسی می‌کنن می‌تونن آدم های خوبی باشن؟

برخلاف تصور اکثر این خانمها اصلا تندخو و عصبی و سرزبون دار نیستن و کسایی که دنبال اینجور کارهای خطرناک و قایمکی میرن معمولا زنان به ظاهر خوب و زیادی خوبی هستن که خودشون نمی‌تونن حقشون رو بگیرن و بهشون ظلم می‌شه و درظاهر واکنشی نمی‌دن. 

وقتی کینه ها شکل گرفتن اون شخص دست به کارهایی ممکنه بزنه که هیچکس باور نکنه

مثل یک زن ارام و مطیع که پس از سالها تحقیر دیدن از طرف همسرش با ذره ذره مسموم کردنش ازش انتقام می‌گیره.