2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 8367 بازدید | 47 پست

[QUOTE=46045991]من توی سایت دیوار دیدم که یه مراکزی هستن هزینه عمل های زیبایی رو قبول میکنن و به دکتر پرداخت میکنن و ...[/QUچ خوب ولی فک کنم ولی فک کنم این قضیه شامل حال اونایی باشه که ایراد اساسی دارن مثل شکاف لب و ‌‌..... 

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان میگفت همدان عمل میکنن دو تومن خیلی هم خوبه دکتراش 

دوستان عزیز گول این مراکز رو نخورید جراح بینی باید تخصص ENT ( گوش و حلق و بینی ) باشه تا بعد عمل هیچ مشکل تنفسی براتون پیش نیاد من بینیمو پیش دکتر مجید کاظمی عمل کردم کارشون خیلی عالی بود و اصلا مشکل تنفسی هم نداشتم دوستامم رفتن پیش همین دکتر خیلی راضین

دوستان عزیز گول این مراکز رو نخورید جراح بینی باید تخصص ENT ( گوش و حلق و بینی ) باشه تا بعد عمل هیچ ...

دقیقا منم دکتر مجید کاظمی رو تایید میکنم هرکسی پیش ایشون عمل کرده رضایت داشته مشکلی هم براش پیش نیومده.

اینم لینک سایت ایشون هست  https://www.drkazemi.org

سلام دوستان خوبید طاعاتات و عباداتتون قبول درگاه حق بچه‌ها می‌شه یه دکتر خوب برای جراحی بینی بهم معرفی کنید من سال ۸۹ بینی ام و عمل کردم چهره‌ام فوق‌العاده تغییر کرد ولی خود بینی‌م از این بهتر هم می‌شد تغییر کنه چون بینیم بعد از این همه سال همچنان ورم داره اگه دکتر حاذق و کار بلد می‌شناسید ممنون می‌شم معرفی کنید.....

البته باید یکی رو پیدا کنی که مطمعن باشه باتو جه به مبلغی که در نظر گرفته شده ماهیانه یه مقدار پول م ...

مثل ما که هرماه قرعه کشی داریم این باردو میلیونی خودم هنوز نوبتم نشده 

موبایل ها گوششون از دروغامون پره ولی تلفنای سکه ای اون موقع دروغ نمی شنیدن