[QUOTE=46045991]من توی سایت دیوار دیدم که یه مراکزی هستن هزینه عمل های زیبایی رو قبول میکنن و به دکتر پرداخت میکنن و ...[/QUچ خوب ولی فک کنم ولی فک کنم این قضیه شامل حال اونایی باشه که ایراد اساسی دارن مثل شکاف لب و .....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از دوستان میگفت همدان عمل میکنن دو تومن خیلی هم خوبه دکتراش
دوستان عزیز گول این مراکز رو نخورید جراح بینی باید تخصص ENT ( گوش و حلق و بینی ) باشه تا بعد عمل هیچ مشکل تنفسی براتون پیش نیاد من بینیمو پیش دکتر مجید کاظمی عمل کردم کارشون خیلی عالی بود و اصلا مشکل تنفسی هم نداشتم دوستامم رفتن پیش همین دکتر خیلی راضین
من پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری قشنگ تحقیق کنید و نمونه عملهای هر پزشک رو ببینید و کامل تحقیق کنید ببینید که جراحی بینی تنها راه شما هست یا نه اصلا نیازی به جراحی نیست
سلام..دوستان این لینک گروه تلگرامی تبادل نظر درمورد جراحی زیبایی بینی هستش..مربوط به اشتراک تجربیات جراحی بینی وبحثروتبادل نظر درمورد جراحی بینی..https://t.me/joinchat/Hhp3YVKY2h1HyToAImlyaQ
سلام دوستان خوبید طاعاتات و عباداتتون قبول درگاه حق بچهها میشه یه دکتر خوب برای جراحی بینی بهم معرفی کنید من سال ۸۹ بینی ام و عمل کردم چهرهام فوقالعاده تغییر کرد ولی خود بینیم از این بهتر هم میشد تغییر کنه چون بینیم بعد از این همه سال همچنان ورم داره اگه دکتر حاذق و کار بلد میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.....