2777
2789
عنوان

دانشگاه برم یا نرم امسال

448 بازدید | 56 پست

اصلا نمیدونم جایی قبول میشم یا نه یعنی 50 50 

حالا اگ قبول نشم میتونم ازاد برم اما نمیدونم چه رشته ای دو دلم که اصلا برم یا نه

😐😑🤦🏻‍♀️

چ کنم نمیدونم رشته زبان چطوره ترجمه 

کامپیوتر 

طراحی دوخت همه اینارو دوس دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته تون چیه؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

انسانی

منم انسانی بودم

الان دارم با سوابق تحصیلی، مدیریت می خونم

به نظرم سمت کامپیوتر نرو

ما انسانیا، اصلا ریاضی سنگین نداشتیم و کامپیوتر همش ریاضیاته

و همه ی دانشگاه های آزاد هم کامپیوتر رو با سوابق تحصیلی ندارن

قاعدتا باید کنکور ریاضی میدادید و فوقش یه دانشگاه آزادی با یه رتبه افتضاح هم که شده، پذیرشتون می کرد

اما از انسانی تقریبا میشه گفت نمیشه

زبان هم راستش من موافق نیستم

بازار کار نداره، و اینکه الان دیگه تقریبا نصف مردم، مسلط به زبان انگلیسی هستن و نمیشه گفت رشته ی جدید و کاربردی هستش

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️