2777
2789
عنوان

مدرسه

105 بازدید | 11 پست

من از رو ناچاری کم داشتن پول پیش مجبور شدم خونم وبیارم پرند الان یک هفته اس که امدم فاز ۶ امروز رفتم واسه ثبت نام پسرم که کلاس ۳میره دوتا دبستان داره که میگن ثبت نام نمیکنیم دورتر هم هست که اونم میگه پره فقط واسه کلاس اولی جا داره اشکمو امروز دراوردن بقران آخرم بچمو ثبت نام نکردن حالا موندم چه خاکی بسر بریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای امسال چون شهریه غیرانتفاعی خیلی بالا رفته همه اوردن دولتی و اونم خیلی وقته پر شده چندتا از اشناهای ما هم دربه در دنبال مدرسه ان، گفتم پرونده و کارنامه بیست بچه ات رو ببر بزن سر رئیس اموزش و پرورش بگو برا بچه ام مدرسه بدین

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
مدیره میگه فقط واسه دانش اموزای پارسالم جادارم خدالعنتشون کنه

خب دیگه باید بری اداره نامه بگیری

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سلام عزیز تو تایپیکهای خیلی قبلت از لرزش پای بچت نوشتی حل شد ؟ دکتر بردی؟ توروخدا جواب بده

سلام گلم پسرم الان نه سالشه وخداروشکر مشکلی نداشته اونم واسه شربت سیتریزین بود که واسه حساسیتش میدادم قطعش که کردم درست شد