2777
2789
عنوان

فیتنس یا بدنسازی کدومش برم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 33 پست
چشم و مرسی ازتتتت وقت گذاشتی شماهم موفق باشی گلم انشالاه به بهتریناااا برسی☺️💜💜💜💜

خواهش میکنم عزیزم 🌹

سینه از چربی

تو خونه و باشگاه نمیتونی حجمش بدی

مگر وزن بگیری، اونام بزرگ بشن

اما پایین تنه ات، با ورزشایی که گفتم

مستمر انجام بدی، بزرگ میشه

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم 🌹سینه از چربیتو خونه و باشگاه نمیتونی حجمش بدیمگر وزن بگیری، اونام بزرگ بشناما پا ...

اره مثل اینکه تنها راهش اینه چاق بشم کاش بالاتنه هم با ورزش بزرگ میشد 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

نه، اتفاقا بدنسازا ندارن چیزیمن هشت سال پیش قبل بدنسازی ۷۵ بودالان ۷٠😂😂😂

ای وای😢😂😂😂 بسیار خب من 65 میشه 60 معرکس اصننن🥴😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

اروبیک نرو شل ول میشیمن که میگم بری بدنسازی(تربیت بدنی میخونم) به این صورت؛ پنج دقیقه دوچرخه، ۱۵ دقی ...

ترخدا میشه بمنم چندتاتمرین خیلی خوب واس چربی سوزی بگی 

من خودمcxمیرم رژیمم میگرم الان ۶۶کیلوم وقدم۱۶۲ 

پهلو شکم دارم فقط هنوزم 

واسه چربی سوزی بیشترم چی بخورم درطول روز یاتمرینم هرچ میدونی خوبه بمنم بگو مرسی قربونت شم🩵🦋🩵🦋❤️

😍🥲یه دخترخنگ مهربون
ای وای😢😂😂😂 بسیار خب من 65 میشه 60 معرکس اصننن🥴😂

نه عزیزم😂😂😂

اما فرم مهمتره، بوبو های بزرگ زیبا نیستن

و مد هم نیستن

وزن بگیری، بزرگ میشه

قانونش اینه

یادت باشه

در ازای هر پنج کیلو

یه سایز باید بری بالا

وگرنه قرار نیست بزرگ بشن! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
نه عزیزم😂😂😂اما فرم مهمتره، بوبو های بزرگ زیبا نیستنو مد هم نیستنوزن بگیری، بزرگ میشهقانونش اینهیا ...

اهوم درسته 

انشالله که وزن بگیرممم

نه عزیزم😂😂😂اما فرم مهمتره، بوبو های بزرگ زیبا نیستنو مد هم نیستنوزن بگیری، بزرگ میشهقانونش اینهیا ...

عزیزم من می خوام دستام قوی بشن راهی هست؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ترخدا میشه بمنم چندتاتمرین خیلی خوب واس چربی سوزی بگی من خودمcxمیرم رژیمم میگرم الان ۶۶کیلوم وقدم۱۶۲ ...

عزیزم شکم فقط با تمرینات هوازی و جنبشی و رژیم غذایی میره

همچنین خواب کافی

قضیه از این قراره

که باید کربوهیدرات و کم مصرف کنی، و حجم پروتین و گوشت و افزایش بدی

صبحونه قطعا تخم مرغ

چون پروتین باعث میشه که پرخوری نکنی و سیر باقی بمونی

هیچوقت بدون صبحانه ورزش نکنی، که بجای چربی، عضله هات میرن

صبحانه بخور، و یک ساعت بعد برو باشگاه 

ورزش در ساعات ابتدایی روز، چربی سوز تر هستن

قند مصنوعی و نوشابه و سس و فست فود باید ترک بشن

من از سال ۸۹ قند و شکر و چندین سال نوشابه نمیخورم

باید محکم و استوار باشی

و بتونی به شیرینی تو مهمونیا نه بگی

(هفته ای یه دونه مجازی) 

خورش ها و برنج خیلی خیلی کم روغن

عدسی و پیاز داغ کم روغن

کره حیوانی بخوری، مفید و چربی مفیدت بره بالا، پرخوری نمیکنی دیگه

پیاده روی موثر روزی ۳٠ دقیقه برای جسم و روح توصیه میشه

و نفخ حبوبات و باس بگیری

صاف بیستی

وقتی به ۶٠ رسیدی، برو بدنسازی که خوش فرم تر بشی😍

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عزیزم من می خوام دستام قوی بشن راهی هست؟

قطعااا شنا

از شنا سوئدی شروع کنی

تا شنای کامل

پشت بازو خوابیده و حرکت پلاور

کراس اور

سرشانه با دستگاه 

و ورزشای مربوط به بالاتنه

اما شنا از همش موثر تره

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
قطعااا شنااز شنا سوئدی شروع کنیتا شنای کاملپشت بازو خوابیده و حرکت پلاورکراس اورسرشانه با دستگاه و و ...

یک دنیا ممنون 

مرسی که وقت گذاشتی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave