2777
2789
عنوان

فیتنس یا بدنسازی کدومش برم❓

1553 بازدید | 33 پست

وزنم نسبتا خوبه اضافه ندارم ولی شکم دارم یکم

قد حدود ۱۶۵ وزن حدود ۶۱

ولی خیلی قدرت بدنیم کمه موقع بالا رفتن از پله نفس نفس می‌زنم موقع ظرف شستن بازوم درد می‌گیره

خودم فکر می‌کنم بهتر باشه یک ماه فیتنس برم بعدش که یکم بدنم عادت کرد برم بدنسازی.

به نظرتون کدوم برم چیکار کنم؟؟

کاربری دست ۲ نفر هست

ب نظر منم همین کاره کن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم

اروبیک نرو 

شل ول میشی

من که میگم بری بدنسازی

(تربیت بدنی میخونم) 

به این صورت؛ 

پنج دقیقه دوچرخه، ۱۵ دقیقه گرم کن و از حرکات اروم و برو به سمت سریع و تنددد

حسابی گرم کن و عرق کن

بعد ۴۵ دقیقه کار با دستگاه انجام بده

نهایتا یک ساعت. 

و در نهایت حدودا هفت هشت دقیقه

کششی انجام بده برای سرد کردن... 

هم خوش فرم میشی، هم چربی سوزی میکنی

هم عضله هات پرورش میبابند. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

مگه فرق داشتن🥴🤐😂😂😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

اروبیک نرو شل ول میشیمن که میگم بری بدنسازی(تربیت بدنی میخونم) به این صورت؛ پنج دقیقه دوچرخه، ۱۵ دقی ...

من لاغرم ضعف عضلاتم دارم کلا بدنم حجم نداره دارم تو خونه ورزش میکنم با اون برنامه های سی روزه دانلود کردم 

نتیجه میگیریم بتظرتون؟😢

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

من لاغرم ضعف عضلاتم دارم کلا بدنم حجم نداره دارم تو خونه ورزش میکنم با اون برنامه های سی روزه دانلود ...

عزیزم

ورزش قدرتی باید انجام بدی برای افزایش حجم

شما خیلی با شدت گرم نکن، فقط گرم کن با راه رفتن و دو آهسته و نرمش

بعد شروع کن به ورزش

برای پایین تنه؛ 

اسکات بزن ۳ تا ۱۲ ( تا به مرور دمبل یا اگه نداری داخل بطری اب معدنی شن بریز و سنگینش کن، با اون اسکات بزن سه تا ده تا) 

(باس تمرکزی بزنی

مثلا میری پایین تا سه بشمار بعد بیا بالا

یه سری نکات داره

مثلا، گردن و کمرت صاف باشن خم نکنی خودتو

وقتی میری پایین تو ایینه نگاه کن که زاویه ۹٠ درجه درست کنی، وقتی میری پایین  زانوت از انگشتای پات جلو نزنن این میشه اسکات صحیح) 

لانگز بزن، لانگز عقب البته

خیلییی پرحجم میکنه ۳ تا ۱٠ تا کافیه

اینم به مرور وزنه بگیر دستت بزن

حرکت کگل یا همون پل 

۳ تا ۱۲ تا

اینو میره بالا، مکث کن، که باسن ت منقبض بشه، حس کشش بکنی درواقع

بعد یه ماه

ددلیفت بزن ۳ تا ۱٠ تا

ببین اینا برای حجم پایین تنه و ران مفیدن

شما ۴۵ دقیقه ورزش کن

وسط ورزش ۲ تا تخم مرغ و ۱ سیب زمینی آب پز بخور!  که پر حجم بشییییی بعد ادامه ورزش

اینو یک ماه انجام بده

بعد یک ماه که ورزش میکنی

سیب زمینی و حذف کن

بجاش

اخرررر ورزش دو تخم مرغ اب پز بخور

شیر زیاد بنوش

حسابی پر حجم کنندس

خوراک عدس، لوبیا و قارچ

گوشت ها، خصوصا ترکیب سینه مرغ و سالاد

بستنی😍 هم در طی روز بخور

راستی هرکدوم از ورزشایی که گفتم بلد نیستی چی هستن

سرچ کن تو گوگل، مثلا نحوه اسکات زدن

موفق باشی♥

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عزیزمورزش قدرتی باید انجام بدی برای افزایش حجمشما خیلی با شدت گرم نکن، فقط گرم کن با راه رفتن و دو آ ...

چشم و مرسی ازتتتت وقت گذاشتی شماهم موفق باشی گلم  انشالاه به بهتریناااا برسی☺️💜💜💜💜