2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چکا مزخرف شدن.  منم دیروز زدم مثبت شد امروز منفی. یدونم که خراب بود پخش شد

واس شما که قشتگ مثبته

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
بی بی چکا مزخرف شدن. منم دیروز زدم مثبت شد امروز منفی. یدونم که خراب بود پخش شدواس شما که قشتگ مثبت ...

همین نمیدونم والا .امروز موعدم‌ بود.ازمایشم دیروز و چندروز پیش منفی.ولی بی بی چکام همه هاله دار بودن

امیدم به خودته خداجون
شاید ازمایش قبل از موعد بوده یا دارو هورمونی استفاده کردی. میدونم سخته ولی صبر کن شنبه دوباره تیتربت ...

آره اگه نشم مجبورم.دارو مصرف نکردم فقط اورژانسی خورده بودم.قبلا رو بی بیم تاثیر نداشت.یعنی تاثیر اونه؟

امیدم به خودته خداجون

احتمالا تاثیر قرصه

ولی به بی بی چکم نمیشه اعتماد کرد دیگه

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.