2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم صبر کن چندروزدیگه بزن. 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
حالا صبر کن به نظرم فردا باز آزمایش بده اگه قبل از موعدت بوده قبلی امکانش خطا هست

آره قبلا موعدم بودن آزمایشا ولی بالا ده تا بی بی زدم جز دوتاشون همه هاله داشتن.این یکی ای ک پررنگ این عکس یکی دیگشونه

امیدم به خودته خداجون
آره اگه نشم مجبورم.دارو مصرف نکردم فقط اورژانسی خورده بودم.قبلا رو بی بیم تاثیر نداشت.یعنی تاثیر اون ...

بله ممکنه . قرص های اورژانسی هیچ سودی ندارن.

انشالله هرچی خیره پیش بیاد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

مدیکور واس منم دیروز دوتا مثبت شد، امروز منفی، البته هاله داره ولی کمرنگ تر از دیروز

میگم چرت شده

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
مدیکور واس منم دیروز دوتا مثبت شد، امروز منفی، البته هاله داره ولی کمرنگ تر از دیروزمیگم چرت شده

همشون مدیکور نبودن مارکهای مختلف بودن

امیدم به خودته خداجون

اینم واس منه. بنظرت جوابش چیه؟ 

میبینی،  توهم چند روزدیگه تست کن