2777
2789
عنوان

سرهیچ و پوچ اعتماد شوهرم بهم از بین رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی منم مث توام ولی درده من گرانه الان یکساله این مشکلو دارم حل نشده ب هیچ وجه بخدا بفکره خودکشیم

نمیدانم مشکل تو تا چ حده ولی من در حدا بدبختیه مشکلم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
نمیدونم چیکار کنم باورم کنه...قبلا خیلی بهم اعتماد داشت.الان نه...من خیلی بدشانس و بدبختم...فقط خواس ...

اخ منم مثل توام لعنت ب زندگیه مته بدبخته بد شانس

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
چیکار کنم..اونموقع تمام تلاشمو کردم ولی باور نکرده

منم خیلی تلاش کردم نمیدانم باور کرد یا نه الان باردادم امروز میرم سونو چقدر حالم بده شبا خواب ندارم روزا ب سخای بیدار میشم

از تیکه و طعنه هاش خسته شدم

یبار میگه باور کردم یلار میگه باور نکردم دیگه من اصلا پیشو نمیگیرم دو سه ماه ولی نمیدانم چ خاکی کنم تو سرم بعد من بخدا ی ادم پاک

بدشانسی اوردم فقط تف ب روم خودمم مقصر بودم

شایدم واقعا وجود نداره...و خدا یه توهمه فقط...چون خیلی دیدم حق یه نفر تو زندگی به خاطر همین سوتفاهما ...

اخ چقدر شبیه منی لعنت ب زندگی

منم اعتقادمو از دست دادم شبا با کابوس بیدار میشم با گریه میخابم با گریه بیدار میشم

ب امام رضا من خیلی پاکم

شبای محرم چقدر التماس کردم ولی نشد ک نشد

خدایا لعنت ب زندگی ک برام ساختی من فقط ۲۲سالمه

ابجی تو برو خدارو هزار مرتبه شکر کن مثل من نیستی

من دیگه ب حدی غصه خوردمو خود زن یکردم کاملا از بین رفتم حارا قیده بچه هم زدم میخدم خودکشی کنم

ب روزای خوش یک قبلا داشتیم فکز میکنم

چقدر روزای یشنگی بود

شوهرم دیشب گفت اعتماد از دست رفته بر نمیگرده هیچی مثل قبل نمیشه یا اهنگای خیانت گوش میده پنهانی ک من نفهمم یا مثلا ی تیکه ب در میندازه ک دیوار بشنوه و.....

خستم کاش بدانی چقدر حالم بده نمیتانم خونه رو تمیز کنم الان جام هی وسط خونس

ظرفای پند روز پیشم جلو سینگه

انقدر دیگه برای این موضوع بدبختی اورد سره من

ک من دیگه خودمم باورم شده ک چیزی بوده

شبا هر شب هرشب از خواب میپرم

اره خودش راست میگه دیگه زندگیم مثل قبل نیست

قبلنا باهم فیلم‌نگاه میکردیم میگفتیم میخندیدیم الان نه دیگه خبری نیست

لعنت ب تک تک تک تک رورای زندگیم

چند روز پیش رفتم بهش زهرا چقدر دلم میخاست جای اونایی ک باشم ک مرده بودن

ب امام رضای غریب من آب ب صورتم نمیزنم صب ب صبح بعد زور بهم نداشته باشه شوهرم اینحور فکرایی راجبم کنه

بعضی اوقات معنی دار نگام میکنه یا تیکه میندازه

دیگه انقدر دنبال این حرف رفت ک ب خانوادم کشیده شد

خانوادمم فهمیدن

ابروم جلوی ی عده برد 

خستم

بنظرم تنها چیزی ک میتونه حالمو خوب کنه ی خواب عمیقه جوری بخوابمو صبح بیدار نشم ک خودمم تعجب کنم

من چقدر برای شوهرم زحمت کشیدم باورت نمیشه

اخ از دله پرم

دیگه ابجی من کافر سدم دیوانه شدم

ی روز کفر میگم بخاطر بلایی ک با ناحق امد سرم

یبار میگم خدایا با زجه میگم خدایا ب فریادم چرا نمیرسی من باردارم دلت بسوزه خدا

میدانم خیلی حرف زدم سرتو درد اوردم ولی دلم پر از درده پر از درد

تازه شوهره من مثل شوهره تو نیست که

ب شدت بد دله بد بین

ای خدا کدوم آسمانی بیام یخت  بگیرم بگم چرااااا

بخداقسم دیشب تو تاکسی نشسته بودم ی جور یگریه میکردم دلن برای خودم میسوخت گفتم خدای لاکردار تو دلت برای من نمیسوزه

خستم تو این یکسال انگار دور از عزیزام عزیزم مرده

من دقیقا پارسال برج هفته سرخورده تو پاییزاین مشکل برام درست شد خداکنه بره برنگرده

حالا شوهرم ادم خکبیه بد نیست ولی این موضوع خراب کرد همه چیزو

من دقیقا پارسال برج هفته سرخورده تو پاییزاین مشکل برام درست شد خداکنه بره برنگردهحالا شوهرم ادم خکبی ...

عزیزم بمیرم برای دلت....قشنگ درکت میکنم چون خودمم بدجور عذاب کشیدم...بخدا خواهر اونموقع ها که کار میکردم از خوابم استراحتم بچم خونه زندگیم از همه چی میگذشتم دو قرون بیشتر پول در بیارم خرج زندگیش کنم....داغ دلم اونجاس که وقتایی که فشار کار لهم میکرد اون داشت به خیانت نکرده ی من فکر میکرد..باورت نمیشه یا روز از صب زود گفت میرم سرکار نگو خودشو قایم کرده ببینه من چه غلطی میکنم...ببینه پسر میارم خونه یا نه...من عادت دارم یا آخر شبا آشغالا رو میذارم دم در یا اول صب...اون گفت تو فهمیدی من خونم و اول صب که درو باز کردی رفتی گفتی نیاتوو شوهرم هست...در حالیکه خدا میدونه من اصلا شک هم نکردم که خونه س و آشغالا رو بردم گذاشتم پشت در...تا ساعت یازده که با صورت عرق کرده دیدم از اتاق درومد

میدونم خودمو خودت ازین عذابا زیاد کشیدیم حرفای بی ربط زیاد شنیدیم...بعضی وقتا میگم کاش بد بودم بد میکردم حداقل دلم نمیسوخت که با این پاکی من باید انقد تهمت بشنوم

اینا لیاقت ما رو ندارن...فقط باید زن بلانسبت ج...ن..د..ه داشتن تا قدر مارو بدونن....هرگز تو عمرم فکر ...

اخ منم بخدا منم هرگز این قکرو نمیکردم بخداقسم ب حالم قسم

میدونم خودمو خودت ازین عذابا زیاد کشیدیم حرفای بی ربط زیاد شنیدیم...بعضی وقتا میگم کاش بد بودم بد می ...

ابجی قضیه من از این قرار بود ک از دزدی شوهرم رفتم خونه یکی از دوستام

ی گوهی خوردم رفتم پشیمانم

بعد دوست لجنم من نمیدانستم منو دعوت کزده بود گروه

اشتباه کردم دوتا عکسمم برای دوستم فرستادم عکس سه در چهار

بعد این دوست خراب من ازعکس من سو استفاده کرده بود

برای کسی فرستاده بود

بعد تموم‌چتاش ک با اسم منو عکس من حرف زده بود اسکرین شاتشو توی همون گروه فرستاده بود ک منم دعوت کرده بود

بعد تمومش با صدتا عکس پسر توی گوشی من ب طور خودکار چون‌گوشیم قدیمیه ذخیره شده بود

بدبخت شدم شوهرم دید فکر کزد من با اون پسر دوست بودم فکر کرد من عکسمو فرستادم

اون دوست ج.ن.ده خرابم عروسی کرد رفت تهران خطشم خاموشه دستمم بهش نمیرسه پدرشو در بیارم

البته احساس میکنم شوهرم باور کرده

ولی خودم خیلی ب خودم سخت میگیرم همش میگم باور نکرده

زندگیمم عادیه مثل قبله بگی نگی

ولی همبشه حساس بدی میاد سراغم میگم باور نکرده

بعضی اوقاا ی سری چیزا میگه من بخودم نیگیرم

یلنی بدبخت شدم

خودمو متهم ب خیانت میدونم

درحالیه ک خیلی دخترو پاک مظلومیم بخدا

آبجی ب نظرت من جکار کنم

البته احساس میکنم شوهرم مثل قبل اعتماد نداره

ابجی چکار کنم

چکار کنم تو بگو توروخدا

بنظرت باور کرده یا نکرده