2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی تفاوت رو؟ نسل الان با خاطراتی که از دهه 70 بود؟ انگار یه دنیای دیگه ای شده، و من توش بیگانه خ ...

اره واقعا تفاوت نسل ها خیلی سریع تر از قبل داره اتفاق میفته ولی من ک با همه طیف آدمی ارتباط برقرار میکنم و سعی میکنم تفاوت رو درک کنم برای من اون حس بیگانگی زیاد مطرح نیس چون گارد ندارم ب انتقاداتی ک جوونترا ب نسل های قبل میکنن

اره واقعا تفاوت نسل ها خیلی سریع تر از قبل داره اتفاق میفته ولی من ک با همه طیف آدمی ارتباط برقرار م ...

من که از اون لحاظ خیلی راحتم، از بس با نوجوان‌ها ارتباط دارم،،، انگار که همسن خودشونم، خودشون هم همین فکرو میکنن،،،، فقط وقتی یهو میرم به اون دوران، می‌بینم چی بودیم چی شدیم، و چقدر همه چیز تغییر کرده، حیرت میکنم حیرت....... 

حیف که بحثش مفصله، کاش تو یه تاپیک دربارش می‌گفتیم، که نسل الان بدونه، اون زمان چجوری بوده، و الان چقدر متفاوت..... 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
من که از اون لحاظ خیلی راحتم، از بس با نوجوان‌ها ارتباط دارم،،، انگار که همسن خودشونم، خودشون هم همی ...

اره واقعا تغییر یهو خیلی سریع اتفاق افتاد.. ‌ 

ولی فکر میکنم خیلی از بچه های دهه هشتادی و نودی پدر و مادر دهه شصتی یا هفتادی دارن صددرصد پدر و مادرا واسشون تعریف میکنن از دوران بچگی و نوجوانی 

اره واقعا تغییر یهو خیلی سریع اتفاق افتاد.. ‌ ولی فکر میکنم خیلی از بچه های دهه هشتادی و نودی پدر و ...

اونام تعریف کنن، باور نمیکنن اصلا

مگه حالیشون میشه؟ 😂

آخه امکان نداره اون، خستتتون نکنم

صبحتون بخیر 

اره واقعا تغییر یهو خیلی سریع اتفاق افتاد.. ‌ ولی فکر میکنم خیلی از بچه های دهه هشتادی و نودی پدر و ...

نوشتم امکان نداره اون حس و حال رو بشه به این نسل منتقل کرد،،، امکان نداره، محاله درک کنن،، خستتتون نکنم، صبح شما بخیر