2777
2789
عنوان

فانتزیم اینه با کسی ازدواج کنم که پلیس باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3070 بازدید | 102 پست

ای خواهر هنوز زنشون نشدی که بخاطر سختی کار حقوقای ناچیز و فوش خوریشون از مردم در بری

بخواب گلم بخواب😂

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم بد کراش زدم رو نظامی هاااا🤣

لامصب ۲۲ بهمن از طرف مدرسه رفتیم راهپیمایی یه نظامی هایی رو میدیدم خداشاهده تا لحظه آخر گردنم خشک شد انقدر نگاشون کردم خیلی خوبن اینا

یکی از آشناهامون مسافر خونه داره 

یه قسمت پر از برگه های صیغه نامه اس که میان ساعتی اتاق کرایه میکنن میگه 90 درصدشون نظامی ان 🤕

البته من قبول ندارم وبه کسی توهین نمیکنم عین جمله اون خانومه بود 

من خودم خیلی خواستگار پلیس داشتم ولی خیلی سخته به نظرم دشمن زیاد دارن با آدمای خوبی ارتباط ندارن 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

مرسی عزیزم شوهرم منم همش ماموریت بود دو سه ماه اولی که ازدواج میکنی قشنگه بعد که میوفتی رو روال زندگ ...

ولی امضات عالیها😂

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
دقیقا همینه دل آدمو به لرزه درمیارن عشقم ایشالا بخت دوتامون به سمت شوهر پلیس هدایت میشه😂😂😂😂

والا نمیدونم عموم پلیسه بدم میاد شیکم داره بعضی هاشون هم خوشم نمیاد ولی بعضی هاشون ابیلفضل خدایا نگم برات اونجا آدم قلبش میوفته زمین کلا تو لباسشون خوشم میاد فک کنم مشکل دارم 🤣🤣🤣

یکی از آشناهامون مسافر خونه داره یه قسمت پر از برگه های صیغه نامه اس که میان ساعتی اتاق کرایه میکنن ...

وای خواهر ترسوندیم ولی اره اینم هست متاسفانه همه جا خوب و‌بد داره🤦🏻‍♀