2777
2789
عنوان

فانتزیم اینه با کسی ازدواج کنم که پلیس باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لامصب ۲۲ بهمن از طرف مدرسه رفتیم راهپیمایی یه نظامی هایی رو میدیدم خداشاهده تا لحظه آخر گردنم خشک شد ...

جدیدا اینا خوشگلا دارن میان تو نظام🤣🤣🤣

من داییم نظامیه وقتی تو شهرمون بود همه همکاراش متاهل بودن از وقتی انتقالی گرفت رفت ی شهر دیگه هرچی مجرد و خوشگله و کراش اومدن 

اینم شانس ما🤣🤣🤦‍♀️

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️
میگم همشونم خوشتیپ نیستنا ما فامیلمون هست شکمش مثه خیت روغنه

هر چی درجه شون میره بالا دیگه کمتر بهشون گیر میدن وبیشتر کارشون نشستنی میشه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

والا نمیدونم عموم پلیسه بدم میاد شیکم داره بعضی هاشون هم خوشم نمیاد ولی بعضی هاشون ابیلفضل خدایا نگم ...

اره بعضیاشونم مثل برج زهرمار میمونن😂 ولی این جووناشون لامصب اوفففف😂

😁😂حاضرم همه سختی هارو به جون بخرم

ای جانم😂😂پس انشالا یه خوبش گیرت بیاد کلا نظامیا دودستن یا خیلی شوخ شادن، یا خیلییی جدی و عبوس

همسرمن نیروی ویژست وقتی باهمکاراش میریم بیرون ازشدت ختده دلپیچه میکیرم نه به ابهتشون نه به شوخیاشون

ولی برعکس ارتشیااا خیلی سختگیرن یه روز رفتم خونه یکیش احساس کردم ناظم مدرسه بالاسرمه😂😂

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
میگم همشونم خوشتیپ نیستنا ما فامیلمون هست شکمش مثه خیت روغنه

اره بابا خودمم زیاد تو فامیلمون نظامی داریم پسر عمه خودم یگان ویژه هست پسر عموم نظامیه ولی دوتاشون زشتن شانس من اگه خوشگل بودن ..

هر چی درجه شون میره بالا دیگه کمتر بهشون گیر میدن وبیشتر کارشون نشستنی میشه

بله اینایی که سنشون بیشتره یکم چاقن و زیاد خوب نیستن ولی‌این تازه کارا و جوونا اوفف😂 

اره بعضیاشونم مثل برج زهرمار میمونن😂 ولی این جووناشون لامصب اوفففف😂

اینهایی که مامور ویژه هستند یا گروه ضربت اونها همشون قدبلند و خوشتیپ اند یبار مجرد بودم همسایه روبرومون معتاد بود ریختند تو خونش همشون خوشتیب ورزشکاری