2777
2789

شوهرم به شدت عوضی هست که انقدر مشکلاتش زیاده مغزم نمیکشه بگم

پدرمادره خودمم جدا زندگی میکنن

باید جدا شم مشاورمم همینو میگه

یه دختر ۳ ساله دارم

کار ندارم ولی توانایی کار کردنو دارم اگر بچمو کسی نگه میداشت

مادرم چون خودش سرکار میره نمیتونه کمکم کنه

فقط از دار دنیا سه دونگ خونه به ناممه

یه زن افسرده بی انگیزه و داغون شدم تثی این زندگی

هرکی جدا شده اکثریت پشیمونن

چه کنم ؟ بسوزم تا بمیرم ؟ یا جونمو بردارم و برم بدتر نمیشم ؟

بچتو بذار مهد برو سرکار 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی بعد از جدایی با یک بچه خیلی خیلی خیلی سخت میشه   اینکارو نکن  برید مشاور  سعی کن رامش کنی  قلقش و پیدا کن 

ببین بچه خیلی دربدر میشه چون ما بایددد کار کنیم زجر خواهد کشید 

یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....

اونای پشیمونن که یا شوهراشون خوب بودن و میشد زندگی رودرست کرده مشکلات شون حاد نبوده 

یا اینکه بعد طلاق بلد نبودن چجور زندگی بهتری واسه خودشون درست کنن و ترجیح میدن تو همون زندگی قبلی که بهش عادت کرده بودن بمونن 

وگرنه من خیلی ها رو دیدم جدا شدن و خدارو هم شکر میکن و رازی هستن 

یه شوهر با این همه مشکلات چه مزیتی واست داره که جدا بودن ازش نداره؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اونای پشیمونن که یا شوهراشون خوب بودن و میشد زندگی رودرست کرده مشکلات شون حاد نبوده یا اینکه بعد طلا ...

عزیزم بعد از جدایی باید خونه و سرپناه یا حمایت خانواده یا یمقدار سرمایه کار داشته باشیم تا بتونیم از پس مخارج سنگین ز ندگی و نگهداری از یه بچه معصوم بربیاییم

نمیشه رویایی فکر کرد 

در واقعیت زندگی خیلی سخته

اونای پشیمونن که یا شوهراشون خوب بودن و میشد زندگی رودرست کرده مشکلات شون حاد نبوده یا اینکه بعد طلا ...

هیچ مزیتی نداره اصلا فقط یه پول میده همین

من نگران دخترم هستم که کسی نیست کمکم کنه اگر پدرمادرم باهم زندگی میکردن باز یه دلگرمی بود که کمکم کنن ولی مامانم که ۹ میره تا ۶ غروب منم یه بچه ۳ رو چیکار کنم

حالم از زندگیم به هم میخوره کل فکر.و ذکرم شده که چجوری جدا شم فقط این حیوون رو نبینم خیلی داغونم پاچیده ا 😭

عزیزم بعد از جدایی باید خونه و سرپناه یا حمایت خانواده یا یمقدار سرمایه کار داشته باشیم تا بتونیم از ...

اره منم در کل ادم رویاپردازی نیستمو معمولا بی فکر و بی گدار به اب نمیزنم توی منجلاب گیر کردم همش میگم کاش بمیره منو بچم راحت شیم

عزیزم بعد از جدایی باید خونه و سرپناه یا حمایت خانواده یا یمقدار سرمایه کار داشته باشیم تا بتونیم از ...

میدونم خیلی ها این شرایط رو داشتن رویایی نیس

برو پیش مادرت بچه رو یه تایم بزار مهد خودتم برو سرکار با مادرت مخارج زندکی رو تقسیم کنین

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مگه مشکلش چیه اگه دوس داری شرح بده

بی غیرت در حدی که اگر کسی به من دست بزنه براش مهم نیست

فاقد قوای جنسی بچه رو هم با کلی بدبختی اوردیم کلا شاید توی این ۸ سال ما سرجمع ۱۰ بار نزدیکی داشتیم

مردونگی نداره

منو دوست نداره کلا

توجهش بیشتر به دخترای کم سن و سال و دخترای پلنگ و کساییکه همش دنبال غر و فر هستن

به شدت خسیس

مریض روانی بوده قبلا قرص میخورده من تازه فهمیدم

و خیلی چیزای دیگه

اره منم در کل ادم رویاپردازی نیستمو معمولا بی فکر و بی گدار به اب نمیزنم توی منجلاب گیر کردم همش میگ ...

من اینارو از سر گذروندم بچم خیلی خیلی گریه کرد خیلی زجر کشید خیلی دربدر شد بین مون 

من خیلی پدرم دراومد و کار کردم زحمت کشیدم  جونم دراومد تا بتونم نون بچمو بدم و درسش و برسم و بتونم خرج خونه و اجاره و شارژ و خرج بچه و مدرسه بدم 

در ضمن تو جدایی من مقصر نبودم خود باباش رفت 

طلاق مثل یه زلزله شدیده که کل زندگی رو آوار میکنه سر اون زن و اون بچه 

میدونم خیلی ها این شرایط رو داشتن رویایی نیسبرو پیش مادرت بچه رو یه تایم بزار مهد خودتم برو سرکار با ...

به شخصه اینو بگم که من بعد از اینکه شوهرم منو بچه رو  ول کرد رفت و بدون خرج و اجاره و بدون  خرج بچه موندم مادرم  اصلا  حمایت نکرد و خونش راه نداد 

کلی بدبختی کشیدم  تا بتونم خرج بچه مو و پول سرپناه مون و درارم  پرستاری پیرمرد و پیرزن پوشکی رفتم اونم شبانه روزی  با بچم با یک پنجم حقوقی که حقم بود بخاطر بچم کم میدادن 😔