2777
2789
عنوان

دوستم بهم خیانت کرد ماجراشو

871 بازدید | 38 پست

سلام خانوما شما جای من بودین چیکار میکردین

دوستی دارم که ۶ ساله با هم دوستیم و خیلی صمیمی هستیم و خلاصه در ارتباط زیادیم ، ازینجوری که هر روز با هم حرف میزنیم و …

کاربری دست دونفره..من و دوستم

چند مدت پیش یه اقا پسر به من پیشنهاد اشنایی داد ولی من قبول نکردم و گویا ایشون هم کینه گرفته بود از من و خلاصه این حرفا

من متاسفانه ماجرا رو برای دوستم تعریف کردم

اقا پسر هم موقعیت و هم قیافه معقولی داشت ولی خب از لحاظ عقیده ای و فکری باهم هم تراز نبودیم و منم که قصد اشنایی نداشتم فعلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و الان فهمیدم همون دوستم ، دوستی که انقدر صمیمی هستیم و چندین ساله باهم در ارتباطیم 

خودش رفته به اقا پسر پیام داده و اشنا شدن درصورتیکه به من هیچی نگفته بود هیچییی ، حتی خودش ترغیبم میکرد طرف رو رد کنم هرچند نظرش تاثیری روی تصمیم نهایی من نداشت

الان من چیکار کنم؟ نشون بدم خبردار شدم؟ یا نشون ندم و قطع ارتباط کنم ؟ 

امکانش هست از رو حسادت باشه اما شاید قبل شما ایشون اقاعه رو میشناخته و ازش خوشش اومده اونجوری میکرده که تو ردش کنی

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛

به نظرم تو که از پسره خوشت نمیومده به روی رفیقت نیار ببین خودش بهت میگه یا نه اگه حس کردی فقط از روی حسادت به توعه قطع رابطه کن

امکانش هست از رو حسادت باشه اما شاید قبل شما ایشون اقاعه رو میشناخته و ازش خوشش اومده اونجوری میکرده ...

نه عزیزم من مطمئنم دوستم قبل از من این آقا رو اصلا نمیشناخت کلا دوطرف نمیشناختن همدیگه رو

الان که دوستم رفته سراغش با هم اوکی شدن و من از یکنفر دیگه شنیدم…

نه عزیزم من مطمئنم دوستم قبل از من این آقا رو اصلا نمیشناخت کلا دوطرف نمیشناختن همدیگه روالان که دوس ...

پس سیسی احتمالا رفیقت از رو حسادت رفته چون اگه اینجوری نبود بهت میگفت که مثلا من از این اقاعه ک بهت پیشنهاد داده خوشم اومده برم بهش پیام بدم یا نه

به نظرم تو که از پسره خوشت نمیومده به روی رفیقت نیار ببین خودش بهت میگه یا نه اگه حس کردی فقط از روی ...

اره به روش نیاوردم ولی مطمئنم که بهم نمیگه اگر میخواست بگه تا حالا گفته بود..از این ناراحتم که این همه آدم وجود داره اونوقت دوست به ظاهر صمیمیِ من دقیقا باید بره به همونیکه من ردش کردم پیام و پیشنهاد بده جز اینه که بهم حسادت میکنه؟