2777
2789
عنوان

کاربر خداااا mm

134 بازدید | 23 پست

بیا گلم این کارا رو بکن ایشالا زود باردار میشی

حتما حتما برو باشگاه بدنسازی

زعفران..دارچین..زنجبیل..میخک پودر سیر

شیربادام، شیردارچین، جوانه‌ها، معجون چهارمغز، شیرعسل، فرنی، شیرانجیر، شربت شیره انگور، شربت زعفران، شیرنارگیل، انگور، موز، انار، آب انار، انجیر، مخلوط پودرنارگیل و شکر(ترجیحا شکر سرخ یا پودر نبات)، خرما، توت، خربزه، گلابی

نخوداب، آبگوشت، شوید باقالی پلو با گوشت، خورش پسته، خورش خلال بادام، خورش هویج، شیرین ‌پلو، زردک پلو، کوکوی نخود و باقالی، جوجه کباب، کباب گوشت گوسفند، قلیه با دارچین و خولنجان، گندم پخته‌شده با شیر، شلغم و نخود پخته به همراه پیاز داغ و خرما.

حتما عسل طبیعی از اونا ک تو کوه پیدا میکنن ن اینا ک خودشون پرورش میدن پیدا کن بخور عالیه واسه تنبلی تخمدان

ایشالا که زود باردار بشی گلم اینقدر ناامید نشو❤حرف از جدایی هم نزن پیش شوهرت

@خدااااmm  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برایه من باید خدا معجزه کنه فقط من خیلی از راه هارو رفتم😔

عزیزدلم ناامید نشو

حتما خیلیا مثل تو بودن و بچه دارم شدن

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

برایه من باید خدا معجزه کنه فقط من خیلی از راه هارو رفتم😔

گلم ناامید نشو..اون عسل کوه ک میگم معجزس اگه گیر بیاری بدنسازی هم برای تنبلی تخمدان و اینا عالیه ب حرفام عمل کن سال دیگ بچت بغلته😍...غذاهای فستفودی روهم بزار کنار فعلا