2777
2789

من تو مرحله سختی از زندگی قرار دارم...

مرحله ای که اگه اون پیشم باشه من انگیزه پیدا میکنم برای عبور از مرحله سخت 

دعا کنید به مراد دلم برسم...به اون برسم...

به نیت حاجتتون هر روز/شب برای یه حاجتتون دعای توسل می خونم 

ثوابش رو تقدیم میکنم به دو تا امامزاده هایی که تو شهرمون هستن 

منم ب یادتون هستم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله گره از مشکلت باز بشه و به مراد دلت برسی 

به نیت اینکه مشکل نامزدم حل بشه مامانم سلامتیشو به دست بیاره و تو کارم به اونچه که می‌خوام برسم 

اسمم حدیث 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الهی قربونت برم🥺❤️ از خدا میخوام هرچی زودتر تورو به مراد دلت برسونه حتی اگه صلاحم نباشه خدا صلاحتو در اون قرار بده و برسین به همو خوشبخترین بشییننن🥺❤️ توام برا من دعا کن از خدا بخواه مشکلات و مانع هامون حل بشن زودی برسیم به هم 

اسمم آیدا هست💞🌙

سلام 🧡😘

من زهرام نامزدم هم سرطان خون داره هم ام اس از ۲۷ تیرم بخاطر عمل عصب کمرش نمیتونه راه بره میشه لطفا دعاش کنید؟ منم به نیتتون زیارت عاشورا میخونم

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

عزیزم من مریض اعصاب و روانم برای حفظ آبروم دعا کن ۳ ساله در خونه ۱۴ معصوم خدمت می کنم به نیت شفا ولی حاجت روا نشدم ۴ تا خواهر و یه برادر و یه مادر دارم اما اصلا نه انگار که کسی رو دارم  هیچ کس نیست که گریه هام رو ببینه هیچ کس رو ندارم که ازش بخام برام دعا کنه برای شفام دعا کن از امام رضا بخواه متوسل شدم به ایشون شفام رو بده

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 
خونده شد عزیز دلم

مممنونم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.