2777
2789
عنوان

همین فردا پولدار شو😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 21 پست
چقد داری؟ چرا من چند تا فرند دعوت کردم با اینکه آی دی داشتن قبولشون نکرد؟

من ۶۰هزار ،،باید با هر گوشی یک بار وارد بشی اگه با چند سیمکارت ولی یه موبایل وارد شی همه یکی حساب میشه فقط هر موبایل یکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یکم سواد داشته باشین اینجوری حرف نمیزنید ،،میخای باور نکنی نکن مهم نیس گلم واسه من سودی نداره بگ ...

تا صد تا از این تاپیک های مثل شما بوده همش هم پوچ

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
من ۶۰هزار ،،باید با هر گوشی یک بار وارد بشی اگه با چند سیمکارت ولی یه موبایل وارد شی همه یکی حساب می ...

اها مرسی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تا صد تا از این تاپیک های مثل شما بوده همش هم پوچ

همین ناتکوینو یکی تو نی نی سایت معرفی کرد گفتم چرته کلاه برداریه باور نکردم،پسر خاله نامزدم چند ماه پیش ناتاشو فروخت ۹۸۰ملیون

همین ناتکوینو یکی تو نی نی سایت معرفی کرد گفتم چرته کلاه برداریه باور نکردم،پسر خاله نامزدم چند ماه ...

امیدوارم راست باشه و جیبتون پر پول بشه  

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم