2777
2789
عنوان

همین فردا پولدار شو😍😍😍😍

200 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ،فردا قراره داگز لیست بشه،،

اگه بدونید داگز مثل تپ س واپ نات کوین و...یک ایردراپ تل گ رام ی ه،اول استارت میزنی و به هر کسی یه مقداری توکن میده ،به کسی که تلگرام ش قدیم یه بیشتر به بعضی ها کمتر،،

دوستان اعتبارش خیلی خیلی خیلی زیاده چون مال خود تل گرامه یعنی مال خود صاحبه تلگرامه ،،

یک ت ری در تو کانالش گفت واقعا چیزه با ارزشی میشه ،اگه استارت نزدید بزنید چون خیلییییی باارزش میشه و تا فردا فرصت هست و نزنید مثل کسایی که نات کویین نزدن و بی ت کوی ن نخریدن پشیمون میشن،،،

گفتم چون دوست داشتم همه بتونن به ثروت برسن و بتونن مشکل مالیشون رو حل کنن

😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا میتونم بوگاتی بگیرم دیگه؟

اگه میشه بیام 😐

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

دعوت دوست داره و من هیچ کسی رو ندارم😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فردا هم قراره لیست شه و قرار نیست که منتظر باشین

حالا گفتن فردا، معلوم نیست که بابا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خوب فرصت زدنش تا فرداست

چقد داری؟ چرا من چند تا فرند دعوت کردم با اینکه آی دی داشتن قبولشون نکرد؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇