2777
2789
عنوان

همین فردا پولدار شو😍😍😍😍

197 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ،فردا قراره داگز لیست بشه،،

اگه بدونید داگز مثل تپ س واپ نات کوین و...یک ایردراپ تل گ رام ی ه،اول استارت میزنی و به هر کسی یه مقداری توکن میده ،به کسی که تلگرام ش قدیم یه بیشتر به بعضی ها کمتر،،

دوستان اعتبارش خیلی خیلی خیلی زیاده چون مال خود تل گرامه یعنی مال خود صاحبه تلگرامه ،،

یک ت ری در تو کانالش گفت واقعا چیزه با ارزشی میشه ،اگه استارت نزدید بزنید چون خیلییییی باارزش میشه و تا فردا فرصت هست و نزنید مثل کسایی که نات کویین نزدن و بی ت کوی ن نخریدن پشیمون میشن،،،

گفتم چون دوست داشتم همه بتونن به ثروت برسن و بتونن مشکل مالیشون رو حل کنن

😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا میتونم بوگاتی بگیرم دیگه؟

اگه میشه بیام 😐

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

دعوت دوست داره و من هیچ کسی رو ندارم😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فردا هم قراره لیست شه و قرار نیست که منتظر باشین

حالا گفتن فردا، معلوم نیست که بابا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خوب فرصت زدنش تا فرداست

چقد داری؟ چرا من چند تا فرند دعوت کردم با اینکه آی دی داشتن قبولشون نکرد؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇