2777
2789

♦️شمر کیست؟

مردی که شانزده بار پای پیاده به حج رفت اما حسین(ع) را کشت.

یکی از افراد مقابل امام حسین، شمر بن ذی الجوشن است.

از فرماندهان سپاه امام علی در جنگ صفین و جانباز امیر المومنین!

کسیکه در میدان جنگ تا شهادت پیش رفت.

اینچنین کسی، حالا در کربلا شمر می شود.

با ورودش به کربلا همه چیز عوض می شود.

شمر آدم کوچکی نیست، اگر نیایش های شمر را برای شما بخوانند و به شما نگویند که اینها مال شمر است، شما با آنها گریه می کردید.

هیچگاه گفته نمی شود که وقتی شمر دستش را به حلقه خانه خدا می زد، چگونه با خدا زمزمه می کرد!

این آقایی که ما صحبتش را می کنیم (شمر)، شانزده بار با پای پیاده به سفر حج رفته است.

فکر نکنید شمر اهل نماز و روزه نبوده و یا از آن دسته آدم هایی بوده که عرق می خوردند، عربده می کشیدند؛ شمر و بسیاری دیگر که آن طرف ایستاده اند، آدم هایی هستند که پیشانی پینه بسته داشتند!!

بسیاری از آن ها اهل تهجّد بودند.

در کربلا هر روز بيست هزار نفر در فرات غسل می کردند.

غسل قربة الی الله که حسین را بکشند و می گفتند: غسل می کنیم تا ثوابش بیشتر باشد!!

در ظهر عاشورا وقتی اباعبدالله برای نماز خواندن، اذان می گفتند، فکر نکنید در آن طرف کسی نماز نمی خواند.

آن ها هم نماز می خواندند!

برخی از این افراد، به ابا عبدالله علیه السلام می گویند که نماز شما قبول نیست!

و حبیب به آن ها می گوید: « نماز شما قبول است؟! »

درگیری می شود .حبیب به شهادت می رسد.

حبیب پیش از نماز ظهر ابا عبدالله به شهادت رسیدند.

ما در کربلا، به کلاس شمر شناسی نیاز داریم. یک کلاس به عنوان تحلیل شخصیت شمر.

شمری که شانزده بار به مکه رفته، جانباز امیر المومنین بود، کسیکه در کنار مولا زخمی شده بود، چه شد که فرمانده جنگ حضرت علی علیه السلام به این جا رسید؟

این هشدار و اندرزی است برای امروز و فردای ما حساب خودتان را بکنید...

پس مراقب دین و ایمانمان باشیم ... مراقب باشیم که نمازمان ما را به خود مغرور نکند و تا همیشه پیرو امامانمان بمانیم

تا شمر شدن فاصله ای نیست!

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یاد فیلم اخراجی ها افتادم،فاصله بین حریت و خریت فقط یک نقطس  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دوستان ولی ما ادعا میکنیم مسلمانیم 

من خودم هرسال محرم هیئت میرم عزاداری میکنم ادعام میشه عاشق حسینم ولی تاحالا نمیدونستم شمر چه شخصیتی داشته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یاد فیلم اخراجی ها افتادم،فاصله بین حریت و خریت فقط یک نقطس    

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

فوق العاده تأمل بر انگیز!

خدا و خرما

در حادثه کربلا با سه‌ نمونه شخصیت روبرو می‌شویم.

██  اول: امام حسین علیه السلام

●حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور و ناحق بشود.

●تا آخر می‌‌ایستد.خودش و فرزندانش کشته می‌شوند.

●هزینه انتخابش را می‌‌دهد و به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهد.

√از آب می‌گذرد، از آبرو نه‌

██ دوم: یزید بن معاویه (لعن الله)

●همه را تسلیم می‌خواهد.

●مخالف را تحمل نمی‌‌کند.

●سرِ حرفش می‌‌ایستد.

●نوه‌ پیغمبر و اهل بیت اش را سر می‌‌ٔبرد و به اسارت میبرد

√بی‌ آبرویی را به جان میخرد و به چیزی که می‌‌خواهد می‌رسد

██ سوم: عمرِ سعد

●به روایتِ تاریخ تا روز8محرّم در تردید است.

●هم خدا را می‌خواهد هم خرما،

●هم دنیا را می‌خواهد هم اخرت.

●هم می‌خواهد حسین را راضی‌ کند هم یزید را.

●هم اماراتِ ری را می‌خواهد،هم احترامِ مردم را.

●نه‌ حاضر است از قدرت بگذرد،نه‌ از خوشنامی.

√ هم آب می‌خواهد هم آبرو.

✖دستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ است که به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد.

✖نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی

چون که بعد از بودن سردوراهی .....راه نادرست رو انتخاب کرد

▒  ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ امام حسین صلوات الله علیه شدن را داریم،

نه قدرت و حماقت یزید شدن را،

اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هست!

⇦من بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم⇨

زکات علم ، آموختن است!

با★share★ کردن به دوستانتون هم بیاموزید!

✉رایحه انتظار

@khodaye_jazabiyat

یاعلی!

خیلی جالب بود. خاله بی ادب شوهرم تو گروه فامیلیمون یه متن در مورد چادر گذاشته بود.فقط من چادر ندارم توی گروه😒😒منم پشت سرش اینو واسش فرستادم که جوابشو بگیره بی ملاحظه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
فوق العاده تأمل بر انگیز! خدا و خرما در حادثه کربلا با سه‌ نمونه شخصیت روبرو می‌شویم. ██ ...

لینکای ت لگرام رو حذف کنید

نی نی یار بهتون اخطار میدن گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰