2777
2789
عنوان

سلام.دوستان بیایید ببینیدشمر کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 23 پست
حالا دانستن و نداستنش چه فرقی میکنه🤔

هیچی شما خوش باش عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خیلی جالب بود. خاله بی ادب شوهرم تو گروه فامیلیمون یه متن در مورد چادر گذاشته بود.فقط من چادر ندارم ...

خوب کردی چه اجازه ای به خودشون میدن که قضاوت کنن مردم رو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عمروعاص گفتند:چرا پشت سر علی نماز میخوانی ولی در خانه معاویه غذا میخوری؟گفت نماز علی قشنگه اما پلو معاویه هم خوشمزه است چقدر این روزها، حال و روز بعضی ها اینگونه است. کاش ما جزو این بعضیا نباشیم...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
خوب کردی چه اجازه ای به خودشون میدن که قضاوت کنن مردم رو

متنت هم زیباست هم به موقع بود. مرسی عزیزم😘😘

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

واقعا..تنها با داشتن بصیرته که میتونیم تو این دنیای طوفان زده حق رو از باطل تشخیص بدیم...

ممنون استارتر از یاداوری قشنگت

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
یاد میگیریم هرچقدر هم خوب که باشیم باز با شمر شدن فاصله کمی داریم 

یه سری افراد کلا با دانستن و یادگیری مقابله میکنن

بلاخره قاتل امام ما بوده خدا هم واسه نماز خوندنش نمیشه بهشت بش بده رفتار کردار گفتار پندار همه باید یکی باشه از ظاهر نگاه نکنین من یه مردی دیدم موهاشو رنگ کرده می شینه نماز می خونه اصلا به ظاهر نگاه نکنین خدا به باطن نگاه میکنه