2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید صبجه زود بری نوبت بگیری

میگن ۵ صبح برم نوبت بگیرم دوباره وایسم منشی بیاد برم قبض بگیرم .راهم دوره میخاستم پیک اسنپ بگیرم ۵ صب بره اسمم بنویسه خودم بعدش برم برا قبض فقط نمیدونم خودم چه ساعتی برم

عزیزم چه ساعتی برم دکتر چه ساعتی میاد

من ساعت هفت رفتم گفت دیر اومدی فردا بیا درصورتی که روزه قبلش خودش گفت فردا هفت صبح اینجا باش کلا دکتر تا ساعت دو بیشتر نیست ساعت هشت میاد سعی کن ساعت شیش اونجا باشی 

من ساعت هفت رفتم گفت دیر اومدی فردا بیا درصورتی که روزه قبلش خودش گفت فردا هفت صبح اینجا باش کلا دکت ...

اگه ۶ برم منشیش هست یا از این مطباس که اول اسم مینویسی بعدش منشی میاد

سلام ماه پیش رفتم امریکا بود نمیدونم امده یا نه

میتونی پنج شنبه صبح ساعت 6 اینا بری

خودش باشه تا 1 اینا هست ولی خودش نباشه خانم دکتر نعیمه نظامی هست که خود محتسبی تاییدشون کرده و تا 8 صبح بیشتر نیستن پنج شنبه

من فقط پنج شنبه ها میرم