2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای نی نی 5 ماهه

275547 بازدید | 42 پست

سلام

من از 4 ماهگی فرنی و شیره بادام و حریره رو شروع کردم . دو سه روزه سوپ و پوره رو هم به لیست غذای روزانه اضافه کردم

مشکلم اینه که سوپ رو اصلا دوست نداره و موقع دادن گریه می کنه

پوره رو دوست داره ولی فقط با انگشت دوست داره بهش بدم و انواع قاشق رو امتحان کردم ولی گریه می کرد و نمی خورد

به نظرتون با انگشت بدم ممکنه بدعادت بشه و دیگه قاشق نگیره ؟

و اینکه : دکتر واسم نوشته هر غذایی رو روز اول یکی دو قاشق بدم و بعد کم کم زیاد کنم 

امروز اولین بار که پوره دادم خوشش امد و میخواست همش رو بخوره ولی بهش ندادم و کلی جیغ و گریه کرد

اشکالی پیش میاد اگه زیاد بهش بدم؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

پسرم هر خوراکی یا ظرفی که می بینه جیغ میزنه و میخواد بخوره ولی تا حالا غذای خودمون رو ندادم

با این حال چطور فهمیده سوپ خودش بدمزه است که نمی خوره ؟؟؟؟!!!

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینقد زود دادی؟منم اوایل با دست میدادم ولی الان با قاشق میدم.سریع نخوا همه چیز بهش بدی گناه داره واسه معدش زوده و اینکه ممکنه به بعضی غذاها حساسیت نشون بده

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

ن فکر نکنم بدعادت شه ولی کم کم براش توضیح بده که غذا رو باقاشق بخوره . ینی هردفه بهش غذا میدی حتمن این توضیح رو هم بهش بده و رفتین خرید یه قاشق خوشگل براش بخر و بهش خوشگل من از این ب بعد با این قاشق غذاهاشو میخوره .

دکتر متخصص اطفال میگفت هر چی رو که براشون توضیح بدیم اونا درک میکنن .

عزيزم منم وزن ني نيم كمه ميخوام زودتر بهش غذاي كمكي بدم ميشه دقيقا بگي از كي بهش غذا دادي؟بعد واكسن ...

شیرم خیلی کم بود و شیرخشک میخورد . الانم دیگه داره خشک میشه شیرم

دکتر گفت برای بچه هایی که شیر مادر نمیخورن از 4 ماهگی غذای کمکی رو شروع می کنیم ولی پسر من چون وزنش خوب بود رو گفت از 5 ماهگی غذا بده

من خودم از 4 ماهگی شروع کردم

Free Glitter Graphics

پسرم هر خوراکی یا ظرفی که می بینه جیغ میزنه و میخواد بخوره ولی تا حالا غذای خودمون رو ندادم با این ...

منم با اینکه از غذاهای خودمون نداده بودم ولی کلا بعضی پوره هایی رو که درست میکردمو نمیخورد . بعضی بچه ها همین طورین 

ولی بچه دومم ماشاءالله هر چی دادم خورده 

ن فکر نکنم بدعادت شه ولی کم کم براش توضیح بده که غذا رو باقاشق بخوره . ینی هردفه بهش غذا میدی حتمن ا ...

چه جالب !😀 یه لحظه فکر کردم جمله ام رو اشتباه متوجه شدی . میخواستم بگم 5 ماهه نه 5 ساله !

ممنون

Free Glitter Graphics

چرا اینقد زود دادی؟منم اوایل با دست میدادم ولی الان با قاشق میدم.سریع نخوا همه چیز بهش بدی گناه داره ...

غذاهای حساسیت زا بهش نمیدم

اینکه زود غذا رو شروع کردم هم دستور دکتر بوده

Free Glitter Graphics

حريره چيه؟

حریره بادام منظورمه

البته اونها رو هم خیلی دوست نداره . یه روز میخوره یه روز نه ! با قطره چکان بهتر میخوره

Free Glitter Graphics

نه عزیزم فکر نکنم بیشتر از دوقاشق مشکلی داشته باشه من به پسرم از اول فرنی و حریره و سوپشو تا هر وقت میلش میکشید میدادم اگه دوست نداره اصرار نکن بعد چندروز دوباره امتحان کن یا یه چیز جدید بهش اضافه کن

چرا اینقد زود دادی؟منم اوایل با دست میدادم ولی الان با قاشق میدم.سریع نخوا همه چیز بهش بدی گناه داره ...

سر بچه اولم تا 6 ماه آب هم ندادم . اون قدر طبق قانون و کتاب پیش رفتم که هم خسته شدم و هم نتیجه عکس داد . الان پسرم کلاس اوله و هم رشدش کمه و هم بدغذا و هم لاغر و هم آلرژی داره

.

بچه دومم رو میخوام عین زن های قدیمی بزرگ کنم و هرچی قدیمی ها گفتن انجام بدم

Free Glitter Graphics