اول از همه باید فرنی رو شروع کنی ... هر غذایی که شروع میکنی رو روز اولش فقط 2 قاشق مرباخوری به نی نی بده :
روز اول 2 قاشق
روز دوم 2 وعده . هر وعده 2 قاشق
روز سوم 3 وعده . هر وعده 2_3 قاشق
و ادامه تا یک هفته و نهایتا 12 قاشق در کل روز
.
.
شما اول از همه یه کاسه ماست خوری برنج ایرانی رو 24 ساعت بذار خیس بخوره . بعد تو آبکش بریز تا آبش بره . بعد روی پارچه تمیز پهن کن تا 2_3 روز دیگه خشک خشک بشه و آسیاب کن . من تو چرخ گوشت 123 آسیاب کردم . آرد برنج رو بریز تو شیشه درب دار و تو فریزر نگه دار وگرنه بو می گیره و کپک میزنه
برای فرنی 1 قاشق مرباخوری رو تو یه لیوان آب بذار بپزه . اون آخر نصف ق چایخوری شکر هم بریز . یکم که غلیظ شد بذار سرد بشه و بده نی نی
از روزهای بعد میتونی شیر هم داخلش بریزی . مثلا من نصف پیمانه شیرخشک هم میریختم . بعد یه هفته بادام رو شروع کن . وقتی مغز بادام رو پوست کندی بذار یکم خشک بشه که راحت تر روی چای صاف کن یا .... رنده کنی . بادام پودر یا رنده شده رو بریز تو نصف استکان آبجوش و بذار یکم بمونه تا خوب شیره بادام دربیاد . از 3 بادام در روز شروع کن تا 8 تا بادام
شیره بادام رو من یکم شکر هم میزدم ولی بدون شکر هم تازگیا پسرم میخوره . میتونی با قطره چکان هم بهش بدی
یا حتی شیره بادام رو از صافی رد کنی و آبش رو تو شیشه بریزی تا بخوره . تفاله اش رو هم داخل فرنی بریزی
اینها رو ادامه میدی تا هفته سوم . البته من تا 4 هفته صبر کردم ... بعدش سوپ رو شروع میکنی
سوپ هم در حد ا قاشق مرباخوری برنج با نصف هویج و سیب زمینی کوچک و 2_3 شاخه جعفری گذاشتم پخت و بعد میکس کردم و یکم کره زدم و دادم نی نی . ولی اصلا دوست نداشت و نخورد