2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای نی نی 5 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 275549 بازدید | 42 پست
سر بچه اولم تا 6 ماه آب هم ندادم . اون قدر طبق قانون و کتاب پیش رفتم که هم خسته شدم و هم نتیجه عکس د ...

آره منم رو بچه اولم حساس بودم الان بدغذا شده 

ولی این جیگر دومیمو حساسیت نشون ندادم و هرکاری ک مامانم گفت رو انجام دادم و الان همه چی میخوره خدا رو شکر و اصلا اذیت نیستم 

اگه خدا بخواد منم دخترم چهار ماه و ده روزش بشه، میخوام غذای کمکی رو شروع کنم. نمیخوام تا شش ماهگی صبر کنم. دقیقاً بچه های دور و بر من هر کدوم طبق گفته های درمانگاه ها و دکترا پیش رفتن الان لاغر و بدغذا هستند ولی اونهایی که مادربزرگا دخالت کردن تو غذا دادنشون، ماشاالله خوش اشتهان و مشکل وزن و رشد ندارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمي سوپش را غليظ تر درست کن مثلاً برنج و سيب‌زميني و هويجش را بيشتر بريز و آبش کمتر. وقتي ميکس ميشه مثل پوره ميشه فقط خيلي کم رقيق تر هست. انشاله که خوشش مياد. سرلاک را هم با نظر دکتر ميتوني بهش بدي. اينم بگم که من خودم تا 6 ماه به بچم هيچي ندادم جز شير خودم و هميشه با نظر دکتر پيش رفتم. خداروشکر امسال هم پسرم ميره کلاس دوم و تغذيه و رشدش هم خوبه. به نظرم به ژنتيک بچه ربط داره نه طرز رفتار ما.

خانمي سوپش را غليظ تر درست کن مثلاً برنج و سيب‌زميني و هويجش را بيشتر بريز و آبش کمتر. وقتي ميکس ميش ...

سوپش رو میکس کردم و یکم غلیظ درست کردم که با انگشت بتونم بدم . خودم که با چشیدنش حالم بد شد  . اونم لب نزد

سرلاک رو دیروز همسرم رو فرستادم از داروخانه بخره ولی بهش نداده بود . گفته بود بهتره ندی ! 

باید خودم برم بخرم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

اگه خدا بخواد منم دخترم چهار ماه و ده روزش بشه، میخوام غذای کمکی رو شروع کنم. نمیخوام تا شش ماهگی صب ...

آره والله

هم خوب رشد می کنن و هم سالم و قوی هستن   ... مادرشون هم کمتر حرص میدن . داشتن یه مادر افسرده با اعصاب ضعیف بهتره ؟ یا یکی دو ماه دیرتر غذای کمکی رو شروع کردن ؟!!

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

منم از چهار ماهگی فرنی روشروع کردم ....ولی خو وزنش کم نبود که شروع کردم ..چون که خیلی شکموعه مجبور شدم بهش غذا بدم..چون از همون بچگی وقتی سفره مینداختیم یا کسی چیزی میخورد پسرم شروع میکرد به گریه کردن وقتی چیزی دهنش میذاشتم ارومه اروم میشد

شیرم خیلی کم بود و شیرخشک میخورد . الانم دیگه داره خشک میشه شیرم دکتر گفت برای بچه هایی که شیر مادر ...

خانمي خدا خيرت بده  انشالله بچتو برات حفظ كنه ميشه يكم راهنماييم كني در مورد غذاي كمكي؟به خدا كلي برات دعا ميكنم من هيچي بلد نيستم 😔بايد از چي شروع كنم؟چقدر بدم؟هر روز يه غذاي جديد بايد بدم؟سايتي چيزي هست كه دستوراتشو بردارم انجام بدم براي غذا

برنج و هویج و جعفری و سیب زمینی و آب

هويج و سيب‌زمينيش را بيشتر بريز. مخصوصاً هويجش که شيرينش ميکنه. برنج را خيلي کم بريز. جعفري را هم به نظرم زوده هنوز براي سبزيجات. اگر دکترش گفته خيلي خيلي کم بريز. بذار طعم سيب‌زميني و هويج قالب باشه.

خانمي خدا خيرت بده  انشالله بچتو برات حفظ كنه ميشه يكم راهنماييم كني در مورد غذاي كمكي؟به ...

عزیزم من خودمم از نت و نی نی سایت کمک میگیرم وگرنه چیز زیادی بلد نیستم .

البته دکتر پسرم هم یه بروشور به قلم خودش چاپ کرده بود و بهم داد که از روی اون غذا درست کنم و بدم 

Free Glitter Graphics

خانمي خدا خيرت بده  انشالله بچتو برات حفظ كنه ميشه يكم راهنماييم كني در مورد غذاي كمكي؟به ...

اول از همه باید فرنی رو شروع کنی ... هر غذایی که شروع میکنی رو روز اولش فقط 2 قاشق مرباخوری به نی نی بده :

روز اول 2 قاشق

روز دوم 2 وعده . هر وعده 2 قاشق

روز سوم 3 وعده . هر وعده 2_3 قاشق

و ادامه تا یک هفته و نهایتا 12 قاشق در کل روز

.

.

شما اول از همه یه کاسه ماست خوری برنج ایرانی رو 24 ساعت بذار خیس بخوره . بعد تو آبکش بریز تا آبش بره . بعد روی پارچه تمیز پهن کن تا 2_3 روز دیگه خشک خشک بشه و آسیاب کن . من تو چرخ گوشت 123  آسیاب کردم . آرد برنج رو بریز تو شیشه درب دار و تو فریزر نگه دار وگرنه بو می گیره و کپک میزنه

برای فرنی 1 قاشق مرباخوری رو تو یه لیوان آب بذار بپزه . اون آخر نصف ق چایخوری شکر هم بریز . یکم که غلیظ شد بذار سرد بشه و بده نی نی

از روزهای بعد میتونی شیر هم داخلش بریزی . مثلا من نصف پیمانه شیرخشک هم میریختم . بعد یه هفته بادام رو شروع کن . وقتی مغز بادام رو پوست کندی بذار یکم خشک بشه که راحت تر روی چای صاف کن یا .... رنده کنی . بادام پودر یا رنده شده رو بریز تو نصف استکان آبجوش و بذار یکم بمونه تا خوب شیره بادام دربیاد . از 3 بادام در روز شروع کن تا 8 تا بادام

شیره بادام رو من یکم شکر هم میزدم ولی بدون شکر هم تازگیا پسرم میخوره . میتونی با قطره چکان هم بهش بدی

یا حتی شیره بادام رو از صافی رد کنی و آبش رو تو شیشه بریزی تا بخوره . تفاله اش رو هم داخل فرنی بریزی 

اینها رو ادامه میدی تا هفته سوم . البته من تا 4 هفته صبر کردم ... بعدش سوپ رو شروع میکنی

سوپ هم در حد ا قاشق مرباخوری برنج با نصف هویج و سیب زمینی کوچک و 2_3 شاخه جعفری گذاشتم پخت و بعد میکس کردم و یکم کره زدم و دادم نی نی . ولی اصلا دوست نداشت و نخورد

Free Glitter Graphics

واي مرسي عزيزم خدا خيرت بده انشالله

خواهش میکنم . خوشحال میشم تبادل اطلاعات داشته باشیم

خدا نی نی گلت رو هم حفظ کنه

Free Glitter Graphics

بچه های چهارتا پنج ماهه درسته که حتی با کم بودن وزنشون دکترا میگن کمک غذایی رو شروع کنید مثل دختر من... اما فرنی و حریره و سرلاک خوبه ولی سوپ حالا خیلی زوده. برای کمک غذایی توی این سن حتما رقیق درست کنید...

میگم زوده چون بچه ها گوارششون کامل نشده حس می کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد و بچتون راحت میخوره اما اینکه دچار زخم معده میشه که دیگه نشون نمیده خدای نکرده همون زخم معده دچار هزار مشکلات دیگه مثل سرطان و ... میشه.

من سوپ مخصوصا برنج رو حتما از هشت ماهگی شروع میکنم اگرم شش ماهگی سوپ شروع کنم سوپ خیلی رقیق میدم تا به معدش فشار نیاد. 

شما هم مراقب باشید و از اینکه رک حرف زدم عذر میخوام.

چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن