یه دختر حدودا چهارساله دارم دائما در حال خراب کاری و انجام کارای خطرناکه یکی بگه من از دستش چ خاکی ب سرم بریزم😭😭😭
ساعت دو برقا رفته بود گرم بود در و پنجره رو بازکردم هوابیاد داخل در یک آن دیدم ی صدایی داره میاد تو راه پله نگاه کردم دیدم دخترم نیست هراسان دویدم دیدم دخترم چسبیده ب نرده های پاگرد جلو در ورودی داره میره بالا خم شده طبقه پایین همسایه ها رو نگاه میکنه خدا بهش رحم کرد اگه ده ثانیه دیرتر متوجه شده بودم معلوم نبود چ اتفاقی براش میفتاد😱 انقد حالم بده ترسیدددم ک قلبمو انگار یکی داره فشار میده 😱😭
دائما پا میزاره تو طبقه های کمد میره بالا رو سر کمد میشینه میترسم کمد برگرده بیفته روش میره روی سر یخچال میشینه میره رو کابینت شیلنگ گاز آبگرمکن ه اونجا میترسم خدایی نکرده شیلنگ گاز دربیاد آتیش بگیره میره داخل حموم و دستشویی در رو از تو میبنده هر کاری میکنیم درو باز نمیکنه میره بالکن ی چی میزاره زیر پاش میره بالا از دیوار سمت کوتاه بالکن تازه از خراب کاری هاش ک نگم براتون اونا ب کنار🥺
ی لحظه ازش نمیتونم غافل شم سریع ی کار دست مون میده باید چهار چشمی بپامش بخدا خسته شدم از دستش کم آوردم گاهی وقتا ب خدا میگم خدایا مرگم رو برسون راحت بشم از دست این بچه💔
میترسم آخر سکته کنم از این همه استرس و ناراحتی 😢