2777
2789
عنوان

مادرهای مهربون بیاین

174 بازدید | 36 پست

یه دختر حدودا چهارساله دارم دائما در حال خراب کاری و انجام کارای خطرناکه یکی بگه من از دستش چ خاکی ب سرم بریزم😭😭😭

ساعت دو برقا رفته بود گرم بود در و پنجره رو بازکردم هوابیاد داخل در یک آن دیدم ی صدایی داره میاد تو راه پله نگاه کردم دیدم دخترم نیست هراسان دویدم دیدم دخترم چسبیده ب نرده های پاگرد جلو در ورودی داره میره بالا خم شده طبقه پایین همسایه ها رو نگاه میکنه خدا بهش رحم کرد اگه ده ثانیه دیرتر متوجه شده بودم معلوم نبود چ اتفاقی براش میفتاد😱 انقد حالم بده ترسیدددم ک قلبمو انگار یکی داره فشار میده 😱😭

دائما پا میزاره تو طبقه های کمد میره بالا رو سر کمد میشینه میترسم کمد برگرده بیفته روش میره روی سر یخچال میشینه میره رو کابینت شیلنگ گاز آبگرمکن ه اونجا میترسم خدایی نکرده شیلنگ گاز دربیاد آتیش بگیره میره داخل حموم و دستشویی در رو از تو میبنده هر کاری میکنیم درو باز نمیکنه میره بالکن ی چی میزاره زیر پاش میره بالا از دیوار سمت کوتاه بالکن  تازه از خراب کاری هاش ک نگم براتون اونا ب کنار🥺

ی لحظه ازش نمیتونم غافل شم سریع ی کار دست مون میده باید چهار چشمی بپامش بخدا خسته شدم از دستش کم آوردم گاهی وقتا ب خدا میگم خدایا مرگم رو برسون راحت بشم از دست این بچه💔

میترسم آخر سکته کنم از این همه استرس و ناراحتی 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که بقیه میگفتن بچت اگه دختر میشد الان راحت بودی چون دخترا آرومن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
عزیزم درکت میکنم خیلی خسته ای خیلی سخته...ولی همه ی مامانا درگیرن..من دخترم هفت ماهشه هفت کیلوه دارم ...

۷ ماهه مگه غذا میخوره؟

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خب غذاکمکی هیچی نمیخوره هرچی میپزم..شیرتوی خواب خوب میخوره ولی غذا نه

سرلاک بده دختر من گندم خرما خیلی دوست داشت بینش غذام میدادم میخورد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

سن سه تا هفت سالگی ، بچه فوق العاده شیطون و پرخاشگر و حرف شنو میشه

بچه منم الان سه سالشه، همینه 

سرم درد می‌کنه از دستش

بچه من خواب هم نداره، صبح ها زودتر از ما بیدار میشه، بعداز ظهر ها هم اصلا نمی‌خوابه و نمیزاره منم بخوابم، کلا در حال خرابکاری، بعضی وقتا سرش داد میزنم یا میزنمش ، بعدش خودم پشیمون میشم

همین امروز سر یه خرابکاری باباش نزدیک بود بزندش،

....

همدردیم خواهر

پسرم چهارسالشه. بله ی کارای مشابه میکنه. سن خطرناکیه. و تو مخی. 

اما شما ی چندتاکارو بکن. یکی اینکه در تراس اینارو ببند جوری ک فقط‌خودت بتونی باز کنی. تواشپزخونه قانون بذار نذار بیاد حتی شده دعوا کن تنبیه کن .میفهمم چی میگی گاهی جدی نباشی‌ مخ واست نمینونه 

parasoo1989@
بخدا الان بغص گلوم رو گرفته همینجور داره اشکام میریزه نمیدونم باید با این بچه چیکار کنم😭💔

عزیزم چرا گریه و بغض؟ بچست دیگه بالاخره بزرگ میشه آروم میشه و شما هم طعم آرامش رو میچشی 

دیگه ما باید زمانی که تصمیم به مادرشدن گرفتیم خودمون رو برای هر چیزی آماده میکردیم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
بخدا الان بغص گلوم رو گرفته همینجور داره اشکام میریزه نمیدونم باید با این بچه چیکار کنم😭💔

و اینکه کاراتو بکن هرررروز‌عصر ببرش‌بیرون سه ساااعت قشششنگ . پارک سرکوچه پارکینگ توکوچه هررجا. ببر با دوچرخه اسکوتر‌ ماشین هرررررچی. ک انرژیش گرفته شه بعد اومدید خونه دیگه تشویقش‌کن ب بازیه نشستنکی . جایزه ام بذار براش

parasoo1989@