2777
2789
عنوان

مادرهای مهربون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 36 پست
کلا تایم خوابش کمه از بس سر و صدا و گریه میکنه همسرم بخاطر همسایه ها کوتاه میاد گوشی بهش میده ک سا ...

چرا باورم نشه منم دارم ی چهارساله. یکی از دلایل اصلیه بیقراریش پرخاشگریش نخوابیدنش همون گوشیه . حالا خوددانی.  بیرون نرفتنشه. بچه ها تواین سن باااید هرروز بیرون باشن . خصوصا اونایی ک شیطونترن. کلاس ورزش ببرش.‌منم میبرمش یک روز درمیون . و مسلما بچت میدونه ک جیغ بزنه ب خواستش میرسه کااااملا طبیعیه. چندبار از نه ده شب اعلام‌کنید ک گوشی خراب شده ناراحتی کنید باهمسرتون‌. و بذارید کنارگوشی رو ک خرابه. 

بعدم قرار نیس هشت نه شب بخوابه . بچه ی منم اونموقع بخوابه نصف شب بیدار میشه. 

اما ب هییییچ عنوان بهش باج نمیدم. ب هیچ‌عنوان. حتی از گریه ضعف کنه و بمیره. 

parasoo1989@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داد نه. البته گاهی لازمه. اقتداااار. همییین. دستشو بگیر ببر . بعد بشون رو‌مبل تایم بذار ک اجازه ندار ...

این روش ک گفتی رو هم امتحان میکنم ک میگی اجازه نده تکون بخوره البته با توجه ب شناختی ک از دخترم دارم زیاد امیدوار نیستم ک گوش کنه ولی خب انجام میدم شاید فرجی شد

پرستو جان ازت ممنونم ک با حوصله و مهربونی راهنمایی م کردی خیلی دلم گرفته بود و ناراحت بودم اومدم اینجا حرف زدم باهاتون بهتر شدم ایشالا بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه عزیزم❤️⚘️🙏

این روش ک گفتی رو هم امتحان میکنم ک میگی اجازه نده تکون بخوره البته با توجه ب شناختی ک از دخترم دارم ...

ببین اگه من چیزیم گفتم ناراحت نشو. منم مادرم با بچه‌همسن خودت. گاهی‌روانی‌ میشم میخوام لهش کنم خون بالا بیاره😐😐😐😂😂اما چ کنیم. 

عزیزم حتتتتما هرروز ببرش‌بیرون. برید نون بخرید رب‌بخرید ب بهونه خرید راحتو دورتر کن .بذار از‌رو جدول راه بره بخوره زمین نترس‌. بذار خالی شه . 💐💐💐

parasoo1989@
چرا باورم نشه منم دارم ی چهارساله. یکی از دلایل اصلیه بیقراریش پرخاشگریش نخوابیدنش همون گوشیه . حالا ...

اره عزیزم درست میگی باید بره بیرون انرژیش تخلیه بشه خسته بشه ک اذیت نکنه ولی فعلا همون کوچه بردنش رو میتونم ببرم چون بیرون ک می‌بریم خیلی شیطنت میکنه دائم تو خیابون جیغ میزنه  و گریه میکنه دست من رو ول کن خودم راه برم هر چ هم مغازه سر راهش باشه میخاد ی چیزی بخره ب یکی دوتا هم قانع نیست 

آره باید دوباره با پدرش صحبت کنم در مورد گوشی ک بهش گوشی نده اینقد  هرچند ک بارها صحبت کردم باهاش

اره عزیزم درست میگی باید بره بیرون انرژیش تخلیه بشه خسته بشه ک اذیت نکنه ولی فعلا همون کوچه بردنش رو ...

اشکال نداره ببرش هر خیابونی ک امن تر هستش. بذار بدوه. سر مغازه ام قاطع باش. روزی یچیز‌یدونه فقط. اگه‌رفتارش‌خوب‌بود فردا ی چیز کوچیکم اضافه کن. . فقط محکم باش. 

parasoo1989@
اشکال نداره ببرش هر خیابونی ک امن تر هستش. بذار بدوه. سر مغازه ام قاطع باش. روزی یچیز‌یدونه فقط. اگه ...

نمیتونم بخدا این همه اسباب بازی بخرم براش میره دست میزاره رو یه چیز گرون تا نخرم براش ساکت نمیشه قشنگ روزی بالای یه تومن خرید داره اگه بیرون بریم نخرم همونجا جلو مغازه خودش رو میغلتونه رو زمین و جیغ میزنه طوری ک همه میان میگن چ شده چرا گریه میکنه همه نگاش میکنن 

چند روز پیش با فامیلامون رفته بودیم بیرون از بس این بچه گریه کرد در هر مغازه ای اعصاب همه رو خورد کرد گفتن برگردیم بریم خونه برگشتیم خونه

خودمم همیشه میگم ب خودم میگم باید محکم وایسی هرچ کرد کوتاه نیای بحث تربیتشه و اگه الان نتونی هیچ وقت از پسش برنمیای گریه کنه جیغ بزنه مهم نیست باید یاد بگیره کار اشتباه اشتباهه و نباید انجام بده ولی  چ جور بگم اصن ب طرز فجیعی بچه سمج بد قلقیه ب قول یکی از فامیلا میگفت این بچه تربیت ناپذیره 🥴😂اصلا نمیشه ک نمیشه شده دوساعت تموم جیغ میزنه ک همه رو شاکی میکنه🥺