2777
2789
عنوان

مادرهای مهربون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 36 پست
سن سه تا هفت سالگی ، بچه فوق العاده شیطون و پرخاشگر و حرف شنو میشهبچه منم الان سه سالشه، همینه سرم د ...

بخدا از روز اولش همین بود کاش از سه سالگی بود از روز اولش تو هر زمینه ای بد قلق ترین بچه بود باورت میشه از صبح هیچی نخورده تا الان بجز ی تیکه نون خالی ک با اون خودشو سیر نگه داشته شبا تا ساعت سه چهار پنج صبح بیداره گوشی بازی میکنه انواع و اقسام خرابکاریا رو میکنه تو هیچ زمینه ای بچه ی آروم و بی دردسری نیست💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم چهارسالشه. بله ی کارای مشابه میکنه. سن خطرناکیه. و تو مخی. اما شما ی چندتاکارو بکن. یکی اینکه د ...

در رو ک میبندم ولی وقتی کسی کار داشته باشه اونجا درش ک باز بشه از خودت زود تر رفته اونجا

قانون مانون حالیش نیست بخدا انقد دادمیزنم سرش بلکه ی کم بترسه بیاد پایین صدام تا هفت تا خونه میره بخدا از همسایه ها خجالت میکشم از بس همش صدای من میاد آسایش اونا هم گرفته شده ولی اصلااا نمیترسه و ریلکس ب کارش ادامه میده

و اینکه کاراتو بکن هرررروز‌عصر ببرش‌بیرون سه ساااعت قشششنگ . پارک سرکوچه پارکینگ توکوچه هررجا. ببر ب ...

پارک نزدیک خونمون نیست ک بتونم هر روز ببرم ولی خانه بازی و شهربازی هفته ای بین یک تا سه بار میبرمش چند ساعت بازی میکنه

در رو ک میبندم ولی وقتی کسی کار داشته باشه اونجا درش ک باز بشه از خودت زود تر رفته اونجاقانون مانون ...

داد نه. البته گاهی لازمه. اقتداااار. همییین. دستشو بگیر ببر . بعد بشون رو‌مبل تایم بذار ک اجازه نداره تکون بخوره. پاشد باز برو دستشو بگیر بذار همونجا شده ده بار. 

بعذش عزیزم مشخصه ک بیشترش تقصیر خودته تا ساعت سه چهارصبح بچچووه چهاااارساله گوشی بازی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! ما باید صبر خودمونو زیاد کنیم نه اینکه بخاطر اینکه صداشون درنیاد گوشی بدیم تی وی باشه شبانه روز 

parasoo1989@
داد نه. البته گاهی لازمه. اقتداااار. همییین. دستشو بگیر ببر . بعد بشون رو‌مبل تایم بذار ک اجازه ندار ...

کلا تایم خوابش کمه از بس سر و صدا و گریه میکنه همسرم  بخاطر همسایه ها  کوتاه میاد گوشی بهش میده ک ساکت شه میگه مردم چ گناهی دارن ک ساعت یک شب با صدای جیغ و گریه بچه ی ما بدخواب بشن ملت میخان صبح زود بیدار شن برن سرکار  من ک اصلا گوشی بهش نمیدم اگه ساعت ۸ یا۹ شب بخابه نصف شب بیدار میشه نمیخابه باورت میشه از صبح ساعت هشت و نیم بیداره تا الان