2777
2789
عنوان

خانومهایی ک کاپ قاعدگی مصرف کردید بیاید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 57 پست
بخدا این ادمها رو می بینم بیش تر از شرایطم اذیت میشمانگار ما عقلمون ناقصه بدن سالمو ببریم زیر تیغ جر ...

خوب دوست نداری بحث نکنیم دیگه 

من که بی احترامی نکردم به شما 

از نوشتارتون خوشم نیومد

پزشک قانونی به شهره لرستانی هم قانونا اجازه داده حالا چیش شبیه مرداهست جز اداهاش که سعی می‌کنه آقا باشه پس زیاد این نیست که مجوز ندن در کل اینجور به نظرم چه مرد چه زن با این کار عقیم میشن الان شما هم اینجور در آینده بچه دار نمی‌تونید بشید البته خودتون میدونید 

حالا من شما رو که ندیدم شاید از قد صورت واسکلت بدنی به پسرا بخورید 

در کل برات آرزوی خوب کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شماره یک هستبعد من دارم تغییر جنسیت میدم اصلا برام مهم نیست این مشکل ک گفتی

اره متوجهه شدم کلی گفتم و اینکه آزادیت مبارک از بند شکنجه نامی ب اسم زن....

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
آره عزیز شما درک نمیکنیفقط من میتونم بفهمم ک 5 ساله بخاطره خجالت از بدنم از خونه بیرون نمیرم5 ساله ه ...

نه انتخاب خودت هست ایشالا موفق باشی 

شاید راست میگی من درک نکنم یا شما هم حرف مخالف خودتون رو درک نکنید 

حالا زندگی خودت هست حق تصمیم گیری داری ولی خواهشا به عنوان یک خواهر بزرگ تر میگم خیلی فکر کن تا همون لحظه آخرش 

خدا نکرده بعداً دچار عفونت نشی یا مریضی 

بعداً تو جامعه سرخورده نشی 

خیلی ها بعداً پشیمون شدن یا خودکشی کردن 

الان جو جامعه جوری شده این افکار زیاد شده ایشالا که برای شما تصمیم درستی باشه 

خدا کمکت کنه که بهترین چیز برات پیش بیاد 

خوب دوست نداری بحث نکنیم دیگه من که بی احترامی نکردم به شما از نوشتارتون خوشم نیومدپزشک قانونی به شه ...

من نوشتارم بد نبود

نمیدونم چرا ناراحت شدید

شهره لرستانی خودمم معتقدم تطبیقش خوب نبوده

من کلی ترن.س دیدم تا الان همشون کامل کامل شبیه پسران

هم استخوان بندی هم صدا هم ریش و سبیل

اما مازیار لرستانی انگار همون شهره ست هیچ تغییر خاصی نداشته ک احتمالا بخاطره عمل های لاغریش نمیتونه هر هورمونی مصرف کنه

من اگر بهم مجوز نمیدادن دیگ به زندگیم ادامه نمیدادم عزیز

زندگی ک از صبح بشین گوشه ی خونه خودتو حبس کنی ک کسی دختر صدات نکنه کسی با لباسای دخترونه نبینه تو رو اسمش زندگی نیس جهنمه

نه انتخاب خودت هست ایشالا موفق باشی شاید راست میگی من درک نکنم یا شما هم حرف مخالف خودتون رو درک نکن ...

من 9 سال صبر کردم کلی مشاور رفتم تا شاید ترن.س نباشم

برای من این باعث افتخار نیس ک ترن.س باشم

این ی نوع اختلال حساب میشه و ابروی خانوادم وسطه

اما هستم متاسفانه

من نمیخوام اون عمل اصلی رو انجام بدم فعلا چون خیلی عوارض داره

پزشک قانونی هم بدون عمل اصلی مجوز رو میده چون پزشکا خسلی ها رو داغون کردن با این عمل

ولی فعلا نمیتونم ازدواج کنم دیگ

من نوشتارم بد نبودنمیدونم چرا ناراحت شدیدشهره لرستانی خودمم معتقدم تطبیقش خوب نبودهمن کلی ترن.س دیدم ...

این حرف ها چیه 

حالا دختر هم بودی خودکشی نداره که 

نه آخه گفتی این آدم ها درک نمیکنن با قتل نکردم برای این گفتم وگرنه توهینی نکردنی 

هیچ وقت به خودکشی فکر نکن خدا بزرگه بالاخره به دلت آرامش میده حالا ممکنه بعد تطبیق هم راضی نباشی نباید بگی خودم رو بکشم که 

این حرف ها چیه حالا دختر هم بودی خودکشی نداره که نه آخه گفتی این آدم ها درک نمیکنن با قتل نکردم برای ...

میدونی من اصلا بحثم بدنم نیس نمیدونم چطور بگم

من هویتمو میخوام

شما فکر کن مرد دنیا اومدی بعد همه بهت میگن زن

محکومی به ادامه تو دنیای دخترانه در حالی ک بهش تعلق نداری

من روزهاست ک هر روز دارم میمیرم دیگ این اواخر تبدیل شده بودم به یک مرده ی متحرک

من میخوام مثل بقیه مردا زندگی کنم

میخوام بقیه بفهمن من مرد هستن بهم نگن خانوم

از سینه هام بدم میاد از پریود شدن

تو تایمای پریود قرصای مخدر دار میخوردم ک فشار روانیش رو بتونم تحمل کنم

سخته مرد باشی و پریود شی

من خیلی داغون شدم و امروز با اینک می بینم همه ناراحتن اما پای خواسته م هستم

چون هیچکدوم عذابی ک من کشیدم رو درک نکردن

من 9 سال صبر کردم کلی مشاور رفتم تا شاید ترن.س نباشمبرای من این باعث افتخار نیس ک ترن.س باشماین ی نو ...

خوب من کاری ندارم اگه قراره دست کاری کنی پس اقلا تا آخرش برو 

اونجوری که نمیشه چیز بین این دوتا 

نه آقایون قبولت میکنن نه خانم ها از خودشون بدون شمارو 

من که کلا مخالف هستم دلیلش هم اینه که چون کمال وخلقت وجودی شما رو خدا تو این کالبد دختر صلاح دونسته آفریده وتقدیرت این بوده چون زندگی شخصیت هست تصمیم اگه گرفتی دارم میگم ها 

دکتر خوب حتما پیدا کن اگر دست کاری کنی دیگه راه برگشت نداره که تا تهش باید انجام بدی برای این گفتم تحقیق کن فکرات رو بکن 

البته خودت بهتر اطلاع داری دیگه من فقط یچی شنیدم نمی‌دونم 

میدونی من اصلا بحثم بدنم نیس نمیدونم چطور بگممن هویتمو میخوامشما فکر کن مرد دنیا اومدی بعد همه بهت م ...

واقعا درک نمیکنم حتما جلسات مشاوره رفتی دیگه 

جز اینکه برات دعا کنم هر چی خیره وخدا کمک کنه به آرامش برسی چیزی ندارم حالا یا با عمل یا بی عمل 

خوب ولی به نظرم مشکلت با جسمت هست دیگه برای همین باید عمل کنی مهم همون بدن هست که تغییر بدی وگرنه که مشکل با تیپ پسرونه زدن حل میشد 

ببخش که نمی‌خواستی حرف بزنی مجبور شدی جواب بدی 

ولی خوب بدون عمل کنی یا عمل نکنی آدم ها از دوست فامیل آشنا جامعه ازت میپرسن این نیست که کسی کاریت نداشته باشه 

من که قصد ناراحت کردنت رو ندارم ولی خوب باید خیلی روحیت قوی باشه دیگه 

سلام  

بخاطر شجاعتت بهت افتخار میکنم. 

تا دو سه ماهی ممکنه با کاپ اذیت بشی اما مطمعن باش انتخاب محشری داشتی چون اصلا نشتی خون یا بوی بد رو دیگه نداری. 

با خیال راحت میتونی به فعالیت های روزانه برسی حتی ورزش های سنگین رو من انجام دادم و دریغ از یک قطره نشتی. 

اون قسمت دم مانندش نباید از واژن بیرون بطور که با لمس بیکینی حسش کنی . باید داخل واژن باشه اما انقدر هم دور نباشه که در دراوردن اذیت بشی. 

فقط مراقب موارد ضدعفونی و بهداشتی اش باش با پد خیلی متفاوته. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶