2777
2789
عنوان

خانومهایی ک کاپ قاعدگی مصرف کردید بیاید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی واقعا دردی حس نکردی موقع گذاشتنش؟ اخه پاره شدن پرده بکارت درد داره خیلی

میگم ک الان سوزش دارم

دردم داشت اصلا داهل نمیرفت پدرم در اومد

من نمیدونم خدا میخواست منو ترن.س به دنیا بیاره چکاری بود ناموسا

کلا نمیاورد

ترنس میدونید چیه؟منو پزشک قانونی تایید کردهاینجوری نیس ک هرکسی بره تغییر جنسیت بده

عزیزم یه سوال داشتم، میدونی هزینه ی عملش حدودا چقدره؟ برای یکی از دوستانم میپرسم، حدس میزنه بچش ترنسه ولی هیچ اطلاعاتی در این مورد نداره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

میگم ک الان سوزش دارمدردم داشت اصلا داهل نمیرفت پدرم در اومدمن نمیدونم خدا میخواست منو ترن.س به دنیا ...

ایشالا همه چی خوب پیش بره و همونطوری بشه که همیشه میخواستی♥️

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
روحش تو یه بدن اشتباه گیر کرده قرار نیست به خاطر جسم اشتباهی روحش رو نابود کنه

خوب استارتر نمی‌خواد راجع بهش صحبت کنه 

الان من نظر بگم شما بگی چهارنفر دیگم میان صحبت میکنند آخرش میگن تابپیک به بیراهه رفت 

من خودم فقط دو جنسیتی ها رو میتونم درک کنم چون جسم رو نمیتونن کاری کنن و باید نزدیک به درصد واقعیشون بشن ولی ت رن س فقط به نظرم مشاوره میخواد که به زندگی برگردن 

ولی حالا استارتر تصمیم گرفته ایشالا خدا کمکش کنه هر چی خیره بشه 

لطفا جواب نده که ادامه پیدا نکنه 

چ قرصی بخورم؟

دقیق یادم نیست ولی میدونم بعد از بین رفتن بکارت رحم مستعد عفونته عفونت ادراری گر۳تم،بخصوص که شما تو این چند روز دائم دستتون به همراه کاپ رو داخل واژن میکنین به طبع عفونت میگیرین منکه بعد از بین رفتن بکارت عفونت گرفتم همه ی اطرافیانم عفونت گرفتن البته ما عفونت ادراری گرفتیم نمیدونم برای شما که جسم خارجیه و به خاطر مسائل جنسی نیست پیش میاد یا نه

از دختر به پسر تغییر تخلیه ها زیر ۱۰ تومن در میاد با بیمه تکمیلی ولی عمل اصلی تو بیمارستان خصوصی بال ...

مرسی عزیزم🙏♥️🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خوب استارتر نمی‌خواد راجع بهش صحبت کنه الان من نظر بگم شما بگی چهارنفر دیگم میان صحبت میکنند آخرش می ...

آره عزیز شما درک نمیکنی

فقط من میتونم بفهمم ک 5 ساله بخاطره خجالت از بدنم از خونه بیرون نمیرم

5 ساله هیچ مراسمی تا مجبورم نکنن نمیرم

5 ساله جلوی آینه قدی نرفتم ک بدنمو نبینم

من ی آدمیم ک بخاطره این قضیه ویرون شدم

حتی دانشگاه نرفتم

الانم ک دارم تغییر میدم همه ی جوری رفتار میکنن انکار قتل کردم