2777
2789
عنوان

خانومهایی ک کاپ قاعدگی مصرف کردید بیاید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 57 پست
ترنس میدونید چیه؟منو پزشک قانونی تایید کردهاینجوری نیس ک هرکسی بره تغییر جنسیت بده

کاملا درست  میگی دوست منم مثل شما بود الان پسر شده رحم و سینه هاش رو تخلیه کرد خوشحالم پزشک فانونی تاییدت کرد چون خبلیییی سخت میگیرن انشاله هرچه زودتر هویت کاملت رو پیدا کنی و‌نو زندگی جدیدت یه اقای موفق بشی میدونم چقدر سخت گذشته بهت این سالها تبریک میگم بهت بابت جسارت و شجاعتت پسر قوی

آره عزیز شما درک نمیکنیفقط من میتونم بفهمم ک 5 ساله بخاطره خجالت از بدنم از خونه بیرون نمیرم5 ساله ه ...

قتل نکردی عزیزم 

به حرفاشون توجه نکن و کاری ک می‌دونی درسته انجام بده 

ایشالا موفق باشی 💙 و دیگ هیچوقت اذیت نشی

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیز شما درک نمیکنیفقط من میتونم بفهمم ک 5 ساله بخاطره خجالت از بدنم از خونه بیرون نمیرم5 ساله ه ...

واقعا درکش سخته و منی که عاشق زن بودنمم واقعا نمیتونم درک کنم.  انشالله به خواسته واقعیت برسی.

چیکار به افکار مردم داری ان شاالله عمل میکنی و مشکلت حل میشه متوجه‌ ام که چه عذابی کشیدی ومیکشی

اللهم عجل الولیک الفرج💚
میدونی من اصلا بحثم بدنم نیس نمیدونم چطور بگممن هویتمو میخوامشما فکر کن مرد دنیا اومدی بعد همه بهت م ...

دوست عزیز خوشحالم که برای رسیدن به هدفت می جنگی... به زودی پروانه میشی و من پیشاپیش پروانگیت رو تبریک میگم.

امیدوارم در مسیر رسیدن به خواسته ات ثابت قدم باشی و بهترین ها برات اتفاق بیفته و این روزهای سختی به زودی تموم بشه.

بله مگه نمیدونستین برای همین هم روان و روحیشون درگیره

میشه صفات مادر و پدر خودتو به بقیه نسبت ندی؟

فیلسوف این مشکل دلیل علمی داره

مغز ترن.س فاکتور مردانه داره

گیر کیا افتادیم خدایا

واقعا درکش سخته و منی که عاشق زن بودنمم واقعا نمیتونم درک کنم. انشالله به خواسته واقعیت برسی.

شرایطش به زبون ساده اینه که شما که عاشق زن بودنی بهت بگن بایدباجسم یه مرد زندگی کنی و‌تمایلاتت رو مردونه کنی و ریش و سیبیبل بزاری و تو کالبدی که بهش تعلق نداری زندکی کنی همینقدر سخت