2777
2789

من باکره بودم و به دلایلی مجبور بودم ک از کاپ استفاده کنم

در واقع دارم تغییر جنسیت میدم

و نمیتونم از نوار بهداشتی با استایل پسرونه استفاده کنم

حالا الان کاپ رو گذاشتم ی کم سوزش دارم بخاطره از بین رفتن بکارته یا خود کاپ؟

و اینک قسمت پایین کاپ ک مثل نخ هست ی کم بیرونه

نحو مصرف درستش همینه یا ی جور دیگ باید استفاده کنم؟ 

بخاطر بکارتته عزیزم 

اره بیرون موندن دمش طبیعیه 

اگه اذیتت میکنه میتونی یکمی کوتاه کنی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بکارتته عزیزم اره بیرون موندن دمش طبیعیه اگه اذیتت میکنه میتونی یکمی کوتاه کنی

خوب شد پرسیدم خدایی

میخواستم هل بدم بره داخل😂

حس میکردم اشتباه دارم استفاده میکنم

مرسی از پاسخگوییت

خدا بهترینها رو نصیب قلب مهربونت کنه🌺

شما کامل خانم هستی پرید هم که میشی دیگه تغییر جنسیت برای چی هست اشتباه هم کردی بکارتت رو ازبین بردی ...

ترنس میدونید چیه؟

منو پزشک قانونی تایید کرده

اینجوری نیس ک هرکسی بره تغییر جنسیت بده

شما کامل خانم هستی پرید هم که میشی دیگه تغییر جنسیت برای چی هست اشتباه هم کردی بکارتت رو ازبین بردی ...

روحش تو یه بدن اشتباه گیر کرده 

قرار نیست به خاطر جسم اشتباهی روحش رو نابود کنه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

حداقل تامپون میزاشتی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ترنس میدونید چیه؟منو پزشک قانونی تایید کردهاینجوری نیس ک هرکسی بره تغییر جنسیت بده

الان تابپیک های قبلت رو دیدم 

باشه دوست نداری راجع بهش صحبت نمی‌کنیم 

انتخاب خودت هست ایشالا هیچ وقت پشیمون نشی 

ینی واقعا دردی حس نکردی موقع گذاشتنش؟ اخه پاره شدن پرده بکارت درد داره خیلی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
روحش تو یه بدن اشتباه گیر کرده قرار نیست به خاطر جسم اشتباهی روحش رو نابود کنه

بخدا این ادمها رو می بینم بیش تر از شرایطم اذیت میشم

انگار ما عقلمون ناقصه بدن سالمو ببریم زیر تیغ جراحی چند تا عمل سنگین

والا ما داریم اذیت میشیم

به شخصه از ۱۳ سالیم تا الان ۱۰ سال جنگیدم ک این موضوع رو حل کنم ولی نشد

ترن.س دست خودش نیس ک ترن.س نباشه

وگرنه ما هم راضی به وضعیت الانمون نیستیم