2777
2789
عنوان

چیکار کنم لکه بینی نداشته باشم

51 بازدید | 5 پست

سلام امروز پریود شدم معمولا روز پنجم قطع مشه کامل و روز ششم غسل میکنم ولی گاهی روز ششم ک غسل میکنم روز هفتم هم یکی دو قطره ی دفعه میاد گند میزنه همه چی یکشنبه یا شنبه یا دوشنبه قراره بریم سفر حالا دست‌کم شنبه بگیریم عصر حرکت می‌کنیم همون روز شایدم یکشنبه غسل کنم میترسم فرداش بازم بیاد یعنی فقط دو سه قطره اس و بعد تمام خب چرا همون چهار پنج روز نمیاد🤣🤣🤣 راهنمایی بی زحمت

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

شمام همینجورین؟؟؟ من معمولا روز ۱ تا۳ اوجش هس و داغون گاهی روز اول تا حد مرگ پیش میرم اونقدر دلم درد میگیره و بعد روز چهار و پنج خیلی کمه

فقط من گیر اون رو هفتم یا روز اخرم نمیتونم خیلی صبر کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام همینجورین؟؟؟ من معمولا روز ۱ تا۳ اوجش هس و داغون گاهی روز اول تا حد مرگ پیش میرم اونقدر دلم درد ...

اره منم مث شمام 

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

مرسی عشقا کربلا میرم اونجا یذره شلوغه سخت میشه حموم پیدا کنی آب داشته باشه و نوبت بشه🤣🤣دوسال قبل پری بودم گند خورد تو سفر و زیارت سال بعد هم میخوره ولی امسال خدا رحم کرد بهم قرار بود پنجشنبه بشم کلی دعا کردم امروز شدم