2777
2789
عنوان

خانوما و فهمیده ها یه لحظه میاین😭

425 بازدید | 26 پست

سلام خوبین؟

از وقتی یادم میاد پدر و مادرم با هم دعوا میکردن به مدت ۱۰ سال تک فرزند بودم و هر وقت مامان و بابام دعوا میکردن میرفتم خرسمو بغل میکردم با گریه جیغ میزدم خداااا فک میکنین چند سالم بود؟میرفتم مهد کودک ۳_۴ سالم بود 

خیلی دعوا میکنن سر کوچیییککک تریین مسائل که اگه بگم تاپیک طنز میشه...

اصلا حرف همو نمی فهمن بگو ۱ درصد 

من میشیم عین یه مترجم حرف مامانمو برا بابام و حرف بابامو برا مامانم ترجمه میکنن

یه بار تا دم دادگاه و طلاق پیش رفت...

وقتی فک میکنم میبینم هیییچ نقطه تفاهمی باهم ندارن هیچی 

نه از لحاظ قد نه خانواده نه اخلاق نه تایپ شخصیتی هیچییی 

ازشون میپرسم میگن ما دوران عقدم دعوا داشتیم 

دوران عروسی دعوا داشتیم وقتی تورو حامله بودم شش ماه رفتم قهر 

خب من موندم کسایی که با هم به تفاهم نمی رسن از اول با هم اختلاف داشتن چرا ازدواج کردن و اصلا چرا سه تا بچه به دنیا آوردن 

خواهر برادرم اوضاشون بهتر چون حد اقل بزرگترین که بیاد بغلشون کنه و اشکشون و پاک کنه وحرفشون و بشنوه و دلداریشون بده دارن ولی خودم هنوز هیچ کسو ندارم جز خدا 

دارم خفه میشم...

استرس کنکور ... نگران خواهر برادر... منجی تو دعوای پدر مادر...

دارم جدا خفه میشم 

لطفاً اگه اختلاف داریم ازدواج نکنین یا بچه دار نشین 

و اگه میشه یه راهکار بهم بدید🙏

ببخشد تاپیک طولانی شد

درس بخون  و مستفل بشو     ##‍   باعث طلاق من همسرم شد   ک دخترم  شد بچه طلاق  و اینکه حالمون خوبه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم 🥺

نمیدونم کی ت مغز ادما گزاشته ک ت زندگی مشترک تا ب مشکل خوردین بچه بیارید انقدرم اینجور زوجا تلاش میکنن بچه دار بشن انگار زندگیشون خیلی گل بلبله

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

واقعا سخته

بعد از چندین سال زندگی باید به اخلاق هم آشنا باشن حداقل بخاطر شماها  یکیشون کوتاه بیاد

حرز امام جواد و حرز ابی دجانه بگیر براشون یا بزار تو خونه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺