2777
2789
عنوان

بنظرتون سیسمونی بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 105 پست
اتفاقا یکی دوبار بهشون گفتم، مامان من هیییییچ وظیفه آی برا خرج بچه ام نداره وقتی جهزیه امو کامل داده ...

آفرين خوب گفتي كمد و تخت نخر بگو جا نداشتم با پولش بگو برات كادو طلا بخرن موقع زايمانت بهت كادو بدن بگو شما چي خريدين برام😬😬😬

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺
اتفاقا یکی دوبار بهشون گفتم، مامان من هیییییچ وظیفه آی برا خرج بچه ام نداره وقتی جهزیه امو کامل داده ...

والا همون جهیزیه هم از نظر شرع و قانون برعهده ی مرد هست و فقط لطف زن هست که جهیزیه می خره 

سیسمونی هم هیچ جا نیومده که باید پدر و مادر دختر بدن .بعضی ها رو ول کنی کم کم می گن خرج عروسی رو هم خونواده ی دختر بدن😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو در حدي كه به شماها سيسموني دادن ميدن خيالتون راحت حيف خونمون كوچيك بايد اندازه خونه خريد كرد 😬� ...

والا مامانمم چندین بار گفته، گفته فقط چون جا نداری نمیگیرم، وگرنه انقد عشق بچه اس و نوه اولشه ک هرچی بخواد با جون و   دل براش میخرن

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 

به نظر من که کالسکه اضافی نیست هی نی نی میخواد بره بیرون حوصلش سر میره لازم میشه اگه هم نخواستی زیاد خرج کنی مارک دلیجان ایرانیه خوب باهاش تا کنی میمونه ارزون هم هست 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید  

بنظرم گرفتنی رو باید گرفت 

میزاری بانک همینم خرج میشه

(یهو یه موقعیت بدون پیش بینی رخ میده مجبور میشی از این پول خرج کنی)

بچه از همین تخت کمد میفته

فقط نظر من اینه که شما که انقدر به فکر پس انداز هستید

تخت کمد طرح جینگیلی مینگیلی نگیرید تا بچه تا یه سنی راحت استفاده کنه 

آفرين خوب گفتي كمد و تخت نخر بگو جا نداشتم با پولش بگو برات كادو طلا بخرن موقع زايمانت بهت كادو بدن ...

کادو رو ک جدا گرفتن براش  بابام اینا میگن پول سرویس چوبتو بهت میدیم وگرنه بقیرو میخرن برام 

آفرين خوب گفتي كمد و تخت نخر بگو جا نداشتم با پولش بگو برات كادو طلا بخرن موقع زايمانت بهت كادو بدن ...

دقیقا یه وقتایی باید از خودشون پرسید شما چی کار کردید؟؟؟

مادر شوهر من همش می گفت 30 سال پیش تو فلان روستا که معلم بودم جهیزیه به دختراشون 30 تا قوری  می دادن😐😐😐 سیسمونی کفش تا 10 سالگی بچه رو می دادن😐😐😐 و از این چرندیات 

منم خوب حالش رو گرفتم پول جهازم رو برداشتم گذاشتم رو پولی که شوهرم داشت واسه خونه 4 دنگ خونه رو هم به نام خودم کردم تموم وسایل جهاز رو هم گفتم شوهرم خرید

خانواده ام ک احتمالا بجای این پولی ک من ازشون نگرفتم کادو بدن . ولی خانواده همسر مثلا چی میده🤔

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 
دقیقا یه وقتایی باید از خودشون پرسید شما چی کار کردید؟؟؟ مادر شوهر من همش می گفت 30 سال پیش تو فلان ...

دقیقا حرفی ک مادرشوهرم میزنه

میگه تا ده سالگی نوه هاش سیسمونی گذاشتخ، تازه هم دختر هم پسر چون اون موقع سونو نبوده

الان با قدیم خیبییییییلی فرق داره😐

خانواده ام ک احتمالا بجای این پولی ک من ازشون نگرفتم کادو بدن . ولی خانواده همسر مثلا چی میده🤔

والا هیچی .من حالا اگه خونوادش چیزی نگن .زبون خاله هاش ک از مار بدتره درازه .رو مخ ادم میرن 

دقیقا یه وقتایی باید از خودشون پرسید شما چی کار کردید؟؟؟ مادر شوهر من همش می گفت 30 سال پیش تو فلان ...

دمت گرم خوب كردي 👍 وااااي دلم ميخواد اين رسم ور بيوفته بچه مال مرد هم فاميلش هم نگهداريش خدا نكرده بعد طلاق بد سيسمونيش مال زن خيلي رو دارن من كه به شوهرم ميگم بخر همه چي هم ميخوام 😬😬😬

دقیقا حرفی ک مادرشوهرم میزنه میگه تا ده سالگی نوه هاش سیسمونی گذاشتخ، تازه هم دختر هم پسر چون اون م ...

به من اثبات شده یه درصد این حرف ها هم درست نیست فقط می گن که عروس لجش در بیاد بره بخره 

همین مادرشوهر من که اینقدر این چیزا رو می گفت دریغ از یه عیدی که بیاره تو عقد😐😐😐 با این جماعت فقط باید این جوری برخورد کرد که هرچی گفتن دقیقا برعکسش رو انجام داد 

تو بری کفش نقره هم بخری میان می گن چرا کفش طلا نخریدی

طلا يا كادو توپ توام هرچي ميشه بگو رسم داريم خانواده پسر برا زايمان به مادر كادو بدن براي جبران زحمات