2777
2789
عنوان

بنظرتون سیسمونی بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 105 پست
خانواده همسر من دایم دارن تو گوشم میخونن مامانت فلان چیزم میده، نمیده و ... این حرفا در صورتی ک من ...

من به جات بودم اتفاقا الان که می گن حتما با پول خودم و شوهرم می خریدم تا حساب کار دستشون بیاد 

این حرفا هیچ وقت تموم نمی شه امروز می گن سیسمونی، فردا در مورد هر رفتار بچه نظر می دن و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ی کمدبچه خودم دارم اما تختش نیست  خونمونم ی خوابه و توش تخت خودم هست و کمده اگه اونارم بگی ...

اگه داری ک پس نیاز نیس بگیری چیزی . منم یه خواب دارم و چون کمد نداشتم برا وسایل بچه مجبور شدم بگیرم

آماده ام هرکی حرفی بزنه جلوش واستم بگم همینا کافیه برا بچم

حتی گهواره کنار مادر و کریر و کالسکه و خیلی چیزام نخریدم

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 

بابام اینا میگن لباس و کالسکه و بقیه چیزارو برات میگیریم اما بنظر ما کمدو تخت و نگیر پولشو میدیم بزار بانک براش یا براش طلا بخر بزار کنار .از ی طرفم جاری اینام همش میگن بخر اگه نخری میگن چیزی ندادن بهش 

خانواده همسر من دایم دارن تو گوشم میخونن مامانت فلان چیزم میده، نمیده و ... این حرفا در صورتی ک من ...

بگو در حدي كه به شماها سيسموني دادن ميدن خيالتون راحت حيف خونمون كوچيك بايد اندازه خونه خريد كرد 😬😬

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

از ی طرف میگم بگیرم دهنشون بسته بشه بعد میگم اونا ک اخرش ی چیزی در میارن از خودشون .ولشون کن اونا ک نمیخان خرج بچرو بدن ب اونا چه .بعد دوباره میمونم ک چیکار کنم 

منم با نظر اون دوستمون موافقم؛ بنظرم نگیر... شما هرکاری کنی ببخشیدا یه عده نادون میان توش حرف درمیارن؛هروقت خونتون رو عوض کردین یا نظرت عوض شد با هزینه خودتون بخرید

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼
من به جات بودم اتفاقا الان که می گن حتما با پول خودم و شوهرم می خریدم تا حساب کار دستشون بیاد  ...

اتفاقا یکی دوبار بهشون گفتم، مامان من هیییییچ وظیفه آی برا خرج بچه ام نداره وقتی جهزیه امو کامل داده

الانم مامانم هی میگه چقد بریزم برات و این حرفا، میگم هییییییچی

چون خرج بچه با پدرشه نه با مامان بزرگ بابا بزرگش

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 
اخه ی کمدبچه خودم دارم اما تختش نیست  خونمونم ی خوابه و توش تخت خودم هست و کمده اگه اونارم بگی ...

بگو جا نداشتم نخريدم انشاالله هر وقت خونمون بزرگ شد ميخريم 

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

به نظرم یه گهواره تاشو برای نی نی بگیر و وسایل ضروری بچه حالا کمد اگه جا داری بگیر اگه نه نگیر

یه تجربه دیگه به جای سرویس کالسکه کریر یاک و روروئک فقط یه کالسکه خوب بخر بعدا همرنگش یه ساک به میل خودت بگیر

کریر خیلی کم استفاده میشه ضروری نیست 

روروئکم ضرر داره

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید  

تخت بگیر و لباس و بقیه خرده ریزه ها کالسکه با این چاله چوله ها اضافیه

خواستی یه دونه صندلی ماشین یا کریر بگیر و طلا و لباس چن دست و بقیه چیزا

تانریم امودوم سنه باغلیدی...