2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجور كه خودت راحتى هيچ وقت واسه رضايت ديگران كاريو انجام نده چون نميتونى همه رو راضى نگه دارى اخرش يه چيزى ميگن ناراحت ميشى 

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
هرجور كه خودت راحتى هيچ وقت واسه رضايت ديگران كاريو انجام نده چون نميتونى همه رو راضى نگه دارى اخرش ...

خودمم الان ب این فک میکنم میگم ما ک هر کاری کنیم اونا بازم ی چیزی میگن .

منم خونم کوچیکه

فقط یه کمد و لوازم ضروری براش گرفتم ک حرف درنیارن

البته الان خودمون پول دادیم، مامانم گفته بعدا پولشو میده یه جا 

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 

هرجور خودت دوس داری عزیزم

من تصنیم داشتم وقتی برم خرید وسایل نی نی،تخت و کمد نگیرم تا سه سالگیش که خودش انتخاب کنه...بچه تا بفهمه این چیزارو،تخت و کمدای جدیدتری میاد

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

خونه کوچیکه مشکل اونا هست. 

به روی خود میارن؟ 

نه

پس شمام ناراحت و نگران نبود تخت و کمد نباش.

خود من اعتقاد دارم باید هوای خونواده هامون را داشته باشیم. 

حتی پولشم نگیر ازشون بریزی توی حساب بانک.  

بعدا سر فرصت خودت و همسرتون برای نی نی ست چوبی کمد و تخت نوجوان بخر.

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!

خانواده همسر من دایم دارن تو گوشم میخونن مامانت فلان چیزم میده، نمیده و ... این حرفا

در صورتی ک من گفتم خرج بچه با باباشه نه مامان بابای من، ولی بازم ...

برا همین مامانم گفت یکسری لوازم ضروری وکمذ رو بگیر دهنشونو ببندن

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 

تو زندگيت فقط خودت بچت وشوهرت واست مهم باشن بقيه رو بى خيال شو وگرنه هميشه استرس دارى كه ديگرى چى ميگه اگه الان جات كوچيكه مجبور نيستى چون چن سال ديگه بايد عوض كنى بزرگتر بخرى پس بزار همون موقع بگير كه ايشالله جاتم بزرگتر شده باشه 

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
منم خونم کوچیکه فقط یه کمد و لوازم ضروری براش گرفتم ک حرف درنیارن البته الان خودمون پول دادیم، مام ...

اخه ی کمدبچه خودم دارم اما تختش نیست 

خونمونم ی خوابه و توش تخت خودم هست و کمده اگه اونارم بگیرم اینارو پس چیکار کنم موندم نمیدونم چیکار کنم