2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید اورژانسیه

473 بازدید | 25 پست

خواهرم بارداره ناخواسته اس دوهفته اشه چیکار کنم میگه نمیخوامش نگرانشم چون شرایط اون رو نداره نگه اش بداره شوهرشم راضیه چی بخوره سقط شه

البته من مخالف سقطم 

زعفرون

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاملگی دو هفته ای که نداریم. اگه از موفع پریش دو هفته گذشته یعنی الان ۶ هفته بارداره. با خوردن گیاه میاه هم نمیوفته باید قرص بخوره

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡

قربون خدا برم يكي دوا درمان براي بارداري داره .يكي بچه دار ميسه شرايطشو نداره . عزيزم خدا قهرس مياد نوعي دخالت تو حكمت خداست

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .

عزیزم من خودم سقط کردم وواقعابعضی وقتاک حس گناه میادسراغم فورادودوتاچارتامیکنم میبینم کاقعاااااابهترین کارممکن روکردم چون باروحیات منوشوهرم وتوقعات من اززندگیم وبچه کوچیک خودم فقط ظلم ب خودم وپسرم واول ازهمه ی موجودمعصوم بی گناه اون الان قلب وروح نداره ی لخته خون بیش نیست پس تصمیم عاقلانه فقط لازمه کاره

براترک این نی نی سایت کجابایدبستری شم😥😂

قدبون خدا برم بعضی ها بخاطر بچه مثل ما هزار جور دوا و درمون و نذر و نیاز میکنیم یکی اینطوری از نعمتی که خدا بهش داده میگذره 

گناه داره خدا قهرش میگیره اینکارو نکنه