2777
2789
عنوان

دوستام رفتن بیرون به من نگفتن

162 بازدید | 17 پست

اول بگم شال اخر دبیرستانم 

من روابط اجتماعیم خیلی خوبه سریع ارتباط میگیریم کل بچه های مدرسه هم باهام اوکین ولی یه اکیپ داشتیم من از همه بیشتر با اونا حال میکردم و رفیق بودم واقعا براش هرجور فکر کنین پشتشون بودم 

امروز یه بحث بین من و یکی از بچه های کلاسمون اتفاق افتاد اون اکیپمون همشون از کلاس رقتن بیرون اصلا واینسادن خودشونم گفتن ما حوصله دعوا نداریم 

یعنی میخوام بگم به خاطر بحثه رفتن بیرون 

من توقع داشتم هیچ‌کاریم نمیکنن حداقل از کلاس نرن بیرون 

خیلییییی ناراحت شدم 

امروز فهمیدم رفتن بیرون به من نگفتن 

نمیدونم درک میکنید یا نه 

خیلی حالم بده اصلا توقع نداشتم ازشون اینجوری رفتار کنن

یه چیزی بگین اروم شم فشارم رفته بالا

منم  دوستام رفتن بیرون بم نگفتن 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدی دارمم

بیخیال

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

به جهنمدوستای دبیرستان ماندگار نیستنسال کنکورتهرو درست تمرکز کنمیدونم سخته ولی تو برای اونا مهم نیست ...

وزی شش ساعتو میخونم هر روز کمه ممش 

امروز از عصابنیت. هیچیییی نخوندم 

الیته باهاشون نپرمم به نفعمه. نمیزارن رو درسام تمرکز کنم

به جهنمدوستای دبیرستان ماندگار نیستنسال کنکورتهرو درست تمرکز کنمیدونم سخته ولی تو برای اونا مهم نیست ...

پس دوستای کجا خوین

انقد میگن دبیرستان یه چیز دیگس فلانه بیسانه 

شانس منه یا همه اینجورین 

از رفیق اصلا شانس ندارم

قربونت بشم من.حالا دوست من تهدید به خراب کردن صورتم کرده ببشرف..

وا چجوری 

خدا لعنتشون کنه

امروز داشتن همش زیر لبی راجب سه نفر حرف میزدنو‌میخندین 

یعنی اون من بودم به نظرت؟