2777
2789
عنوان

دوستام رفتن بیرون به من نگفتن

176 بازدید | 11 پست

من سال اخر دبیرستانم 

من روابط اجتماعیم خیلی خوبه سریع ارتباط میگیریم کل بچه های مدرسه هم باهام اوکین ولی یه اکیپ داشتیم من از همه بیشتر با اونا حال میکردم و رفیق بودم واقعا براش هرجور فکر کنین پشتشون بودم 

امروز یه بحث بین من و یکی از بچه های کلاسمون اتفاق افتاد اون اکیپمون همشون از کلاس رقتن بیرون اصلا واینسادن خودشونم گفتن ما حوصله دعوا نداریم 

یعنی میخوام بگم به خاطر بحثه رفتن بیرون 

من توقع داشتم هیچ‌کاریم  نمیکنن حداقل از کلاس نرن بیرون 

خیلییییی ناراحت شدم 

امروز فهمیدم رفتن بیرون به من نگفتن 

نمیدونم درک میکنید یا نه 

خیلی حالم بده اصلا توقع نداشتم ازشون اینجوری رفتار کنن

یه چیزی بگین اروم شم فشارم رفته بالا 

این تازه اولین قدما برای ورود به دنیای بزرگسالیه .. اینقدر این چیزای تلخو میبینی عزیزم تا کم کم یاد میگیری چجوری باید با بقیه رفتار کنی

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوستی داشتم همیشه کمک میکردم بهش بعد با من نیومد بیرون با دوستای دیگش رفت جالبه همونجا با دوستاشم قهر کرده بود

اینا لیاقت مارو ندارن که باهاشون وقت بگذرونیم گلم

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌
دوست؟؟؟؟ خخخخخخخ من خواهرام رفتن شمال ب من نگفتن

خواهر؟؟ خخخخخ من مامانم رفت سفر ب من نگفت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

😄😄😄😄 مامانمم رفته بود باهاشون دیگه

شانستو😂تورو از دم در پیدا کردن مگ😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

واقعا؟پس چرا انقد میگن و میخندن باهام....نرم پیششون میان سمتن نمیتونم درکشون کنم اصلا

احتمال داره یکیشون پشت سرت حرف زده باشه و بقیه هم نسبت بهت سردشده باشن

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜