2777
2789
عنوان

کیا ادمای کتاب خونین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست
اصلا فقط رمانای چرتو پرت دوس دارم

منم رمان دوست دارم اما سعی میکنم خارجی بخونم بهتر از رمانای ایرانین مثلا کلبه عموتام ،برباد رفته رو هم نصفشو خوندم تا اینجا به نظرم رمان خوبیه

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رمان دوست دارم اما سعی میکنم خارجی بخونم بهتر از رمانای ایرانین مثلا کلبه عموتام ،برباد رفته رو ...

کلبه عموتم چجور کتابیه ؟ صوتیش بگیرم ؟ تو میخری گرونه اخه ؟ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

دوستای عزیز مرسی از همتون راهنمایی میکنید خدا بهتون خیر بده 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
تو خود بندرت اینستا هستی یا فقط از اسمش استفاده کردی

چی ؟‌

ببین صوتی به نظرت عیبی نداره ؟؟؟ واقعا سخته هی برم کتاب خونه کو... گشاد... و کتابخونه نزدیکم نیس پی ...

ببین تو میخوای حرف زدنت خوب باشه .درسته؟ نظر تخصصی نمیتونم بدم ولی به نظرم تا چشمات کلمات رو نبینن و املای درست کلمات رو نبینی فایده نداره.. موقع نوشتن و درس و مدرسه تا حالا برات پیش اومده یه کلمه ای رو با شک بنویسی بعد نگاش کنی و بگی نه این بدفرمه؟ هرچی بیشتر بخونی این حست بالاتر میره.. اینو منی بهت میگم که از ۷ سالگی مشترک مجله کودکان بودم.. تو نوجوونی چند تا مجله بزرگسال میخوندم.. و تقریبا همیشه عضو کتابخونه و اهل خرید کتاب بودم.. تو جدول حرفه ای ام و تو دانشگاه و مدرسه معروف بودم به بدون تپق حرف زدن😛 این نظر شخصیمه ، هیچی کتاب کاغذی نمیشه

کلبه عموتم چجور کتابیه ؟ صوتیش بگیرم ؟ تو میخری گرونه اخه ؟

من از کتابخونه میگیرم، کتاب خوبیه عاشقانه نیست اما داستانش جالبه وقشنگه درمورد سرگذشت ی برده توی آمریکا ،صوتی رو من دوست ندارم حواسم پرت میشه کاغذ حس بهتری بهم میده

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

ابنبات هلدار در مورد چیه ؟ خیلی خلاصه سربسته بگو اسپویل نشه

محتواش طنزه و از زبون یه پسربچه مشهدی گفته میشه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

ببین تو میخوای حرف زدنت خوب باشه .درسته؟ نظر تخصصی نمیتونم بدم ولی به نظرم تا چشمات کلمات رو نبینن و ...

اها باشه عزیزم میرم کتاب میگیرم پس