2777
2789
عنوان

کیا ادمای کتاب خونین

582 بازدید | 74 پست

هر چی میام کتاب بخونم البته صوتی و تو گوشی نمیتونم خوشم نمیاد 

اولشو نخونده میبندمش 

اخه گاهی تو صحبت کردم هول میشم تپق میزنم میگن کتاب بخونی بهتر میشی 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه داری اصلا؟

اصلا 

فقط رمانای چرتو پرت دوس دارم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
خب پس بهتره همون نخونین.. که بدتر زده میشین پادکست گوش بدید

پادکستم اصلا حواسم یهو میره جای دگ کلا داستان از دستم خارج میشه نمیفهمم چیشد 😭

به درد نمیخورن اونا ،ببین چه ژانری دوسداری اون ژانر بخون تا علاقمندشی مثلاسنگدل ۱۹۸۴سایه های میان ما ...

یه کتاب ک خیلی خفنه و رمانیه میگی ؟ 

کتاب 

بابا لنگ دراز 

ابنبات هلدار و بخون

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

عاشقانه؟

اره عاشقانه باشه چ بهتر 

فارسی باشه ادبیات خارجیا و فرهنگشون برام ملموس نیست 

کتاب بابا لنگ دراز ابنبات هلدار و بخون

ابنبات هلدار در مورد چیه ؟ 

خیلی خلاصه سربسته بگو اسپویل نشه