2777
2789
عنوان

کیا ادمای کتاب خونین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داره.. کتاب در کنارش حل جدول... خیلی روی دایره لغاتت تاثیر داره.. یه کار خوب میخوای بکنی با حرف ...

ببین صوتی به نظرت عیبی نداره ؟؟؟ 

واقعا سخته هی برم کتاب خونه کو... گشاد... 

و کتابخونه نزدیکم نیس 

پی دی اف چشمم میسوزه

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
من از اپلیکیشن های کتاب استفاده میکنم

عزیز صوتی ؟ 

ب نظرت صوتی اثر داره ؟ 

میشه تپلیکیشن بگی 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
کلیدر قشنگه؟؟؟

عزیزم من برای شروع بهت پیشنهاد می کنم کتاب های کم حجم بخونی .....مثل کتاب اب انبار هوشنگ مرادی کرمانی 

یا شما که غریبه نیستید از هوشنگ مرادی کرمانی که زندگی نامه نویسنده در قالب داستان هست و قشنگ با نویسنده توی زمان سفر می کنید و لذت می برید 

کتابی مثل شب های روشن  که آثار داستایفسکی هست یک مقدار سنگین هست برای شروع اصلا مناسب نیست مخصوصا که داستا یفسکی یه ایرادی داره اینه که جمله هاش بسیار طولانی هست از اول جمله شروع کنی تا آخرش برسی اصلا  کل مطلب از دستت در می ره

مرسی عزیزم کلیدر قشنگ تره یا لین که گفتی من صوتی میخونم چون کتاب ندارم پی دی افم چشم اذیت میشه

قربونت کلیدر نخوندم ولی اون کتابو دوس داشت سم هستم بفرمایید هم عاشقانه س راجع به دختری که عشقش میمیره اونم خوبه بنظرم،پول جم کن بخر من خودم دلم میخواد حتما برگه های کتابو لمس کنم 😂🥲

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

من کلاسیک خونم فکر نمیکنم برای شروع کلاسیک بدردت بخوره هم زیاده هم پیچیده تر و طولانی تر .صبر بیشتری میطلبع

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
پس نخونم ؟

کتاب خوندن یه کار فوقالعاده هست زندگی من به ۲ بخش تقسیم شد ....زندگی ای که قبل از کتاب خوندن داشتم و زندگی ای که بعداز کتاب خوندن دارم ....من پوست انداختم انگار

عزیز صوتی ؟ ب نظرت صوتی اثر داره ؟ میشه تپلیکیشن بگی

هم صوتی هم متنی 

بنظرم خودت بخونی اثرش بیشتر باشه گلم

مثل اپ های کتابراه فیدیبو طاقچه 

اونجا راحت میتونی کتاب بخونی دیگه مجبور نیستی بری سراغ pdf