2777
2789
عنوان

کیا ادمای کتاب خونین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها شما کلی پول میدین واسه خرید کتاب؟

یا پی دی اف میخونید؟

یا دست دوم؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
شوهر آهو خانم، همسایه ها، پریچهر ،یاسمین، کلیدر

کلیدر قشنگه؟؟؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
درمورد کتابخانه نیمه شب بیشتر بگو

کتاب فوق العاده قشنگی که درباره ی یه دختره ی که اینقدر به هیچ موفقیتی نرسیده خودکشی می‌کنه و وارد کتاب خونه ای میشه و ای کاش های زندگیش رو زندگی می‌کنه هرکتابی رو که باز می‌کنه اونو به دنیایی می‌بره که اگه اون انتخاب رو توی زندگیش میکرد چی میشد 

من خیلی خوندم الان یادم نیس ولی نهمین روز از ماه نوامبر عاشقانه س عالیه،ژانر مورد علاقه تو پیدا کن بجا رمانای چرت وقتتو برا اونا بزار

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
والا من کتاب می خونم توی صحبتم تاثیر نداره

پس نخونم ؟ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

من از کتاب و رمان متنفر بودم و میگفتم که چیه یه نفر اومده داستانای ذهنشو نوشته مسخره 

ولی بعد رمانیو پیدا کردم که کاملا بر اساس شخصیت خودم بود ( از این رمان عاشقانه ها ی مسخره نه ها 😂  )

کتاب ها هم مثل ادما هستن وقتی می خوای دوست پیدا کنی اول میبینی از نظر شخصیتی بهت میخوره یا نه  خیلی سادس باید ببینی شخصیت کتاب بهت میخوره یا نه 

یه کتاب ک خیلی خفنه و رمانیه میگی ؟

آن مرد امشب میمیرد 

تقابل 

راز یک سناریو 

شهربازی

من یکی از آرزوهام اینه برگردم به قبل خوندن این کتابها تا دوباره بخونمشون دوباره لذت ببرم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من خیلی خوندم الان یادم نیس ولی نهمین روز از ماه نوامبر عاشقانه س عالیه،ژانر مورد علاقه تو پیدا کن ب ...

مرسی عزیزم 

کلیدر قشنگ تره یا لین که گفتی 

من صوتی میخونم چون کتاب ندارم پی دی افم چشم اذیت میشه