2777
2789
عنوان

خواب آلودگی وخستگی زمان مطالعه

349 بازدید | 34 پست

سلام خواهش میکنم اگر کسی راهکاری داره بگه.دارم برا آزمون میخونم.اوایل بهتر بودم الان خستگی خواب آلودگی و بی انگیزه ام زمان مطالعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن استخدامی

اها.

پارت درسی ت حداکثر ۲ ساعت باشه.  ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کن بین هر پارت

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

عه منم میخونم واس استخدامیچی میخونی شمامنم خیلی خسته میشمروزی چن ساعت میخونیمن بچم دارم نهایت س ساعت ...

برا آموزگاری.نهایت ۶ ۷ ساعت بعضی اوقاتم برنامم بهم میخوره نمیشه اونقدر بخونم ولی سعی میکنم جبران کنم

برا آموزگاری.نهایت ۶ ۷ ساعت بعضی اوقاتم برنامم بهم میخوره نمیشه اونقدر بخونم ولی سعی میکنم جبران کنم

منم  واس اموزگاری میخونم

کتاب میخونی یا جزوه؟

خوب میخونی ک

من نهایت س چارساعتم

اخه پسرم نمیزاره میگه بیا بازی کنیم

سال اولته شما؟

بیا باهم جلوبریم  

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
منم واس اموزگاری میخونمکتاب میخونی یا جزوه؟خوب میخونی کمن نهایت س چارساعتماخه پسرم نمیزاره میگه بیا ...

نبابا خیلی روزام همون مثل شما میشه سه چهار ساعت یا کمتر ن منبع اصلی نمیخونم.کدوم شهری؟

قزوین منم بچه دارم.دهه هفتادی هستی تو هم ؟میخوای یه کانال خیلی خوب بهت معرفی کنم؟خیلی خوب.برا استخدا ...

من متولد۶۷ هستم

ممنون میشم اگ معرفی کنی

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  

سلامـ. بر همکارای آینده ی محترمـم

برای جلوگیری از‌خواب آلودگی ؛ هنگام روز نور اتاقتونو تنظیم کنید  و شب حتی الامکان از چراغ مطالعه استفاده کنید..

غذای سنگین بویژه هنگام شب نخورین .

فاصله ی چشم از کتاب حد اقل ۳۰ سانت باشه.