2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته واقعا کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 51 پست

کلا من آدم با برنامه ای هستم 

این بی برنامه اومد اونم منی که فقط یه بچه می خواستم 

جرات سقط هم نداشتم به خاطر اعتقاداتم 

ولی هر روز حالم بدتر می شه 

اصلا موندم 

شوهرمم انگار نه انگار خوب اون چیزی رو از دست نمی ده همه گرفتاری ها مال منه 

دسرکده در خدمت شماست dessertkade@شماره تماس : 09125366967
هر چی هم می گذره بدتر می شم  روحیم هر روز بدتر می شه  انگار مردم و همه چیزمو از دست دادم

نا شکری نکن عزیزم من 2 ساله بچه ندارم. الان بچه کوچیک توی تی وی هم میبینم گریه ام میگیره! قدر داشته هاتو بدون. فرزند نعمت هست! یعد مجدد میری سر کار. خوشحال باش از داشتنش

این چنین نخواهد ماند. روزهای روشن می ایند. من خوشبختی را با آغوش میکشم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر دخترم خونه خریدیم و برکت واسمون اورد  نمی گم اینم برکت نمیاره ولی خوب من همش مریض  و ن ...

من یه ماهم بود از پله های شرکت افتادم کمرم داغون شد.بعدش با شوهرم به مشکل خوردم.بعدم خونه مو از دست دادم.کار شوهرم به مشکل خورد....هر روز گریه و اعصاب خورد کنی دارم.نمیدونم چرا کارمون هیچ جوره درست نمیشه.ولی فقط از خدا میخوام سالم بدنیا بیاد.

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.
از صبح اینقدر حالم بده که نگو  اینقدر سر این بارداری اذیت شدم وحشتناک  هنوزم که هنوزه صب ...

اولی اگ دختر بود این پسره یا برعکس

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
من یه ماهم بود از پله های شرکت افتادم کمرم داغون شد.بعدش با شوهرم به مشکل خوردم.بعدم خونه مو از دست ...

عزیزم چقدر سخت 

ایشالا هر چه زودتر مشکلاتت برطرف بشه 

و نی نیت سالم بیاد بغلت 

توکل به خدا کن 

منم توکل می کنم ولی گاهی هوای دلم ابری می شه 

البته بگما هورمونای بارداری خیلی آدمو دل نازک می کنه

عزیزم چقدر سخت  ایشالا هر چه زودتر مشکلاتت برطرف بشه  و نی نیت سالم بیاد بغلت  توک ...

مرسی شما هم ایشالله حال روحیت بهتر بشه.برام دعا کن.خیلی به دعا نیاز دارم.

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.
اولی اگ دختر بود این پسره یا برعکس

آره اولی دختره یه دختر ناز و خواستنی و باهوش و  با ادب و همه چی تموم 

اینم پسره 

من عاشق دختر بودم همیشه و هستم 

مرسی شما هم ایشالله حال روحیت بهتر بشه.برام دعا کن.خیلی به دعا نیاز دارم.

حتما عزیزم اگه قابل باشم 

ایشالا خدا بهت نظر خاص بکنه 

خصوصا سلامتی بچت گفتی زمین خوردی 

حتما عزیزم اگه قابل باشم  ایشالا خدا بهت نظر خاص بکنه  خصوصا سلامتی بچت گفتی زمین خوردی& ...

عزيزم منم مثل شماهم دوميخدا خواسته ! هم رابطه مون بد بود هنوزم يادم شبش، هم قرص خوردم كه نشه با زعفرون! استخر و باشگاه ، وسايل سنگين بلند كردن اما ني ني ام گفت من بايد بيام تو اين دنيا! هرچقدرم گذشت بارداري برام سختر شدش با استراحت مطلق شدمم شد داغون شدم ! اما خوب يه هفته ديگه مي خواد به دنيا بياد، فكر كنم شوهرمم عاشق اين بچه است چون فقط خودش مي خواست كه بچه بياد به حرف منم گوش نكرد! اما من بيشتر وقت ها ازش متنفر ميشم حتي به شوهرم ميگفتم بيا بريم رضايت بده سقطش كنيم نزاشت

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم

گاهی از بی رحمی دنیا و آدم ها خیلی دلم می گیره 

اون از شرکتی که 13 سال براشون کار کردم 

اونم از فامیل شوهرم که می خواستن با این حال بدم از شهرستان بیان بخوابن خونه من عمل کنن 

گفتم نمی تونم کلی برام قیافه گرفتن 

نمی دونم تو این کشور لعنتی چرا برای زن حامله کسی ارزش قایل نیست 

عزيزم منم مثل شماهم دوميخدا خواسته ! هم رابطه مون بد بود هنوزم يادم شبش، هم قرص خوردم كه نشه با زعفر ...

آخ پس شما درکم می کنی 

شوهر منم همیشه می خواست 

واقعا تو حکمت خدا موندم اینهمه منتظر نی نی هست 

بعد با اینهمه جلوگیری باز به ما داده 

واقعا شکر 

عزيزم منم مثل شماهم دوميخدا خواسته ! هم رابطه مون بد بود هنوزم يادم شبش، هم قرص خوردم كه نشه با زعفر ...

منم همش نگرانم به دنیا بیاد دوسش نداشته باشم خصوصا اینکه پسره 

موندم 

خدا کمکمون کنه ایشالا 

بچه های شما چی هستن دختر یا پسر ؟

آخ پس شما درکم می کنی  شوهر منم همیشه می خواست  واقعا تو حکمت خدا موندم اینهمه منتظر نی ...

منم موندم الان يكي از دوست هام بچه دار نميشه نزديك ٧٠ يا ٨٠ ميليون خرج كردن هنوزم نشده بعد به ما با يه بار رابطه ميده خوب خدا بده به اونا همه هم راضي باشن! واقعان تو حكمتش موندم هرسري هم دوستم منو ميبينه با حسرت به شكمم و بچه ام نگاه ميكنه منم ناراحت ميشم براش فقط واسش دعا ميكنم كه اونم باردار بشه! اره عزيزم خيلي هم سخته يه بچه از وجودمون هست پيش قلبمون اما يه وقت هايي ازش متنفر ميشم از اون طرفم دلم براش مي سوزه

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم