2777
2789
عنوان

کی میگرن داره

164 بازدید | 36 پست

بچها رفتم دکتر گفتمش سمت چپ سرم و پایینش درد داره ازم سوالاتی پرسید گف قبلش ناراحت یا استرس.. داشتی زود گفتم نه نه بابام پیشم بود نشد بگم ناراحت بودم گریه میکردم اخه من تقریبا هر روز گریه میکنم

گف عللائمت علائم میگرنه

کسی میگرن داشته اولاش چطوری بود؟ چطور متوجه شدید اینم بگم در استانه ۱۵ سالگیم ینی ۱۴ سالمه

بهم قرص منیزیم داد گف یه روز درمیون با قرص نور تر یپوتیلین داد گف هفته اول نصف هر شب هفته دوم کامل هر شب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگرن خفیف دارم ...یه سمت گردنم از رگ بغل گوش تا بالای شقیقه می‌گرفت و حالت تهوع داشتم ...چشامو انگار یکی سوزن میزد توش ....یه روز سمت چپ یه روز سمت راست ...هر ماه دو روزش اینجوری میشدم ...چون باردارم نوار مغزی گرفتن و تشخیص میگرن خفیف داد ،گفت از اخبار بد دور باش ناراحت نشو استرس نگیر دارویی جز استامینوفن ساده نمیتونست بده ...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

همش از اعصاب و ناراحتیه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

دخترم بیشتر از سن شما ، من میگرن دارم

بالای ۱۵سال

داروهات رو بخور 

استرس و ناراحتی بدترش میکنه

بعضی غذاها ادویه جات و ترشیجات باعث تشدیدش میشه 

امیدوارم زود کنترل شه

ریشه ی ارثی هم داره

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

من میگرن خفیف دارم ...یه سمت گردنم از رگ بغل گوش تا بالای شقیقه می‌گرفت و حالت تهوع داشتم ...چشامو ا ...

اها عزیزم من علائمم فقط سردرد شدید با بیحالی و مقداری سرگیجه بود

ارزوی سلامتی برات دارم گلم

اها عزیزم من علائمم فقط سردرد شدید با بیحالی و مقداری سرگیجه بودارزوی سلامتی برات دارم گلم

عزیزمی ....همچنین گلم

دخترم بیشتر از سن شما ، من میگرن دارمبالای ۱۵سالداروهات رو بخور استرس و ناراحتی بدترش میکنهبعضی غذاه ...

من عصبیم متاسفانه و زود از کوره در میرم

امیدوارم بتونم استرس و ناراحتیمو کنترل کنم🥲

ولی وقتی ورزش میکنم درد میگیره یکم بعد خوب میشه