2777
2789
عنوان

کی میگرن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 36 پست

سلام عزیزم .

من هم میگرن دارم .

به نور ، صدا ، بو و گرما حساس هستم .

و تا مُسکن نخورم ، خوب نمیشم .

هیچ وقت براش دکتر نرفتم و داروی خاص نخوردم ، چون از لحاظ پزشکی درمان نداره و همه ی داروها و توصیه ها برای پیشگیری هست .

اما از نظر روحی و معنوی ، بیماری های جسمی نشونه هایی از دیتا ها و انرژی و باور منفی در ما هستند و ریشه در روح و روان ما داره این بیماری ، 

خودم شخصا میخوام با مدیتیشن و پاکسازی این بیماری رو ریشه کن کنم :)))

کتاب «شفای زندگی » لوئیز هی ، 

پادکست «این نقطه»

کانال ت.ل.گ.ر.ا.م «کتابخانه معنوی» علی مقدم 

رو پیشنهاد میکنم دنبال کن 

تغییر دنیا رو از خودمون شروع کنیم .... با بقیه جوری باشیم که دوست داریم بقیه با ما باشن .... صبور تر ، مهربون تر ، درک بیشتر ، بخشنده تر... هر چقدر سرمون توی زندگی دیگران باشه ، به همون اندازه از زندگی خودمون غافل میشیم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عصبیم متاسفانه و زود از کوره در میرمامیدوارم بتونم استرس و ناراحتیمو کنترل کنم🥲ولی وقتی ورزش میک ...

حتما کنترل میشه گلم

الان سن بلوغ هستید ، طبیعیه

پسر منم همسن شماست متولد ۸۹

بعضی وقتا پرخاش میکنه و عصبی میشه 

سر و صدا 

عرق کردن 

باد کولر

خواب بد هنگام

عطر و ادکن

فست فود 

گریه کردن

و خیلی چیزای دیگه هست که باعث سردرد میشه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

حتما کنترل میشه گلمالان سن بلوغ هستید ، طبیعیهپسر منم همسن شماست متولد ۸۹بعضی وقتا پرخاش میکنه و عصب ...

اره درسته بین چیزایی که گفتید من به عطر و ادکلن علاقه شدیدی دارم و تقریبا زیاد میزنم عرقم موقع ورزشم میکنم گریه هم میکنم خیلی زیاد اشکم دم مشکمه متاسفانه خواب بد هنگام هم دارم🥲😅

اگه فوق تخصص باشه خودش میگیرهاما خب به حرفاش گوش کنپشت گوش ننداز

خب مثلا کودوم حرفاش منظورت توصیه هاشه؟

تو چه تجربه ای داری میشه بگی؟

یجوریی گفتی حس کردم خطرناکه درسته؟

من توصیه هاش این بود ۱ ساعت قبل خواب گوشی نگیرم خوابم منظم باشه روزی ۸ لیوان اب بخودم

خب مثلا کودوم حرفاش منظورت توصیه هاشه؟تو چه تجربه ای داری میشه بگی؟یجوریی گفتی حس کردم خطرناکه درسته ...

دقیق‌ترین و درست ترین و بهترین قرص هارو بهت داده

و راهکار محشری بهت داده برای گوشی

بهش عمل کنی 

تا دوماه دیگه خوبه خوب میشی