2777
2789
عنوان

همسایمون یه دروغ عجیب میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 34 پست
به زنه بگو شوهرتو تعقیب کن ببین کجا رفته چیکار کرده که شیشه ماشینشو شکستن!(بدجنس هم خودتونید😁)

😂😂😂🤣🤣🤣زندگیش به فنا میره

من حدس میزنم پسرش شکونده از باباش میترسه با همکاری مامانش دارن میندازن گردن یکی دیگه

ولی آخه شیشه ام نشکسته:/

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

حتما خودش یکاری کرده نمیخواد کسی بفهمه انداخته گردن خواهرت

بگو گند زدی نمیخوای صداشو در بیاری بروعمتو خر کن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی در مقابل منطق مقاومت میکنهدلم میخواد ماشینشو بترکونم!مامان بزرگم میگه قبلا مامان زنه همسایه ی م ...

مریضن دست خودشون نیست 

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
روانیه یارو

نمیفهمه هرچی میگم دیروز خونه نبوده

همه ی بچه های توی کوچه اومدن بهش گفتن دیروز خواهر من توی کوچه نبوده 

قبول نمیکنه

بعد میگم باشه بزار خسارتشو بدم دست از سرمون بردار

میگه نمیخواد فدای سرش:/

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

امضات .. :)این سری گفت بخند بگو باشه

دیشب یهو وسط حرف زدن درو روش بستم

چون هرچی میگفتم نمیفهمید😂😂

بد توهم زده بوده

هرچی هست خانوادگی‌مصرف کردن

نمیفهمه هرچی میگم دیروز خونه نبودههمه ی بچه های توی کوچه اومدن بهش گفتن دیروز خواهر من توی کوچه نبود ...

نه عزیزم فلش بردار برو در خونشون بگو من حتما فیلمشو میخوام 

مبخوام اکر این کارو کرده تنبیهش کنم

اصلا باج ندیا

دروغ میگه بابابگو ثابت کنیک‌کلامما تو راه مشهد بودیم تو جاده یه ماشینی برامو بووووووق میزد که نگهدار ...

خدا شفاشون بده 

ینی چی به هرحال میگذرم

بیخود میگذره😂من میگم بهش نمیخوام بگذری فیلمو نشون بده خسارت بدم بهت قبول نمیکنه 

حتما خودش یکاری کرده نمیخواد کسی بفهمه انداخته گردن خواهرتبگو گند زدی نمیخوای صداشو در بیاری بروعمتو ...

دیوار کوتاه تر از ما یپدا نکرده

خدا لعنتش کنه 

دیشب تولد خواهرم بود کم خودش بدبخته دیابت داره حتی یه کیکم نمیتونه بخره 

بیشتر گند زد به حالش 

خون گریه میکنه 

مریضن دست خودشون نیست

خدا لعنتش کنه 

منظورت چیه که نوشتی دوس پسرش میگه و.. پسرش میگه ... هم دوست پسر داره هم پسر؟😂

دوستِ پسرش ( ِ )

پسرش یه دوست داره 

ریختن تو آش

😂😂😂